Spring naar content
werkwijze

Ontzorgt van advies tot en met realisatie

Van een ongekend ontwerp totdat uw badkamer in de puntjes is gerealiseerd. Het Badhuys staat van begin tot en met het eind van het proces voor u klaar.

1. Kennismaking

Uw wensen en inspiratie

Van even snuffelen tussen de verschillende stalen, onze creativiteit proeven via de verschillende badkameropstellingen of uw wensen bespreken met een van onze adviseurs; ons experience center is dé plek om inspiratie op te doen.

2. ontwerpen

Creativiteit in design

Al uw inspiratie en wensen komen samen in een ontwerp waarin uw persoonlijke stijl wordt gedefinieerd. Een design met een meerwaarde aan uw levensstijl en woning.

3. bouwen op maat

Vakmanschap

Heeft u gekozen voor maatwerk in uw badkamer? Dan heeft u de keuze uit een groep leveranciers die zijn geselecteerd op een subliem afwerkingsniveau en passie voor maatwerk. En dat alles geplaatst door de interieurbouwers van onze collega’s van Het Interieurhuys.

4. Realisatie

Wanneer alles samenkomt

Met ons eigen realisatieteam komen we uw droombadkamer tot in detail bij u realiseren. Een team van vakmensen die door een flinke dosis ervaring elke badkamer omtoveren tot een schitterend plaatje.

5. tailor-made

Genieten & Ontspannen

Wanneer alles is geïnstalleerd kunt u genieten van de luxe wat een tailor-made badkamer met zich meebrengt. Een badkamer met een meerwaarde aan uw levensstijl.

We overtuigen u graag tijdens een afspraak in ons experience center.