Spring naar content
Een huys vol wellness mogelijkheden

Wellness

Stoombad

Stap binnen in het stoombad en ervaar het ultieme moment van ontspanning. Voel de revitalisatie van lichaam en geest terwijl de stoom uw zintuigen omhult. Dit verkwikkende ritueel versterkt uw immuunsysteem, bevordert een gezonde bloedcirculatie en herstelt de natuurlijke vochtbalans van uw huid. Met elke ademhaling voelt u zich energieker en vitaler dan ooit tevoren.

Hamam

Een unieke hamamervaring, waar traditie en innovatie samenkomen. Hier smelten de drie kamers samen tot één veelzijdige ruimte, waar stomen, ontspannen en douchen harmonieus samenkomen. Geniet van het gemak en comfort van al deze elementen binnen dezelfde serene omgeving, waar de temperatuur een aangename 40 graden Celsius bedraagt. Een moderne twist op een eeuwenoud ritueel, voor een wellnessbeleving die zowel verkwikkend als verfrissend is.

Sauna

Ontdek een op maat gemaakte saunabeleving, waarbij uw welzijn voorop staat. In een traditionele sauna, met temperaturen tussen 80 en 100 graden Celsius, reinigt het zweten uw lichaam en geest, wat resulteert in diepe ontspanning. Het is echter even belangrijk om na de warmteperiode op de juiste manier af te koelen tot uw eigen lichaamstemperatuur, dit kan door een verfrissende douche of een verkwikkend ijsbad te nemen. Laat u onderdompelen in een unieke sauna-ervaring, op maat gemaakt voor uw ultieme ontspanning.

Wellness in the cold

Koel af in de kou om uw wellnesservaring compleet te maken. Het bevorderen van uw gezondheidspotentieel is alleen mogelijk in combinatie met blootstelling aan kou. We bieden drie opties voor een afsluitende ervaring:

  • Cool down room
    Een cabine met een temperatuur van -10 graden Celsius welke aan te vullen is met een ijswand of een sneeuwdouche.
  • Aquafun ice pool
    Een bad met water op een temperatuur van 3 – 5 graden Celsius. Door het toevoegen van ijsblokjes kan de temperatuur van het water nog iets verder zakken.
  • Wellness shower cold
    Een koudwater douche waarbij direct koud water via een dakdouche naar beneden komt.

It’s time!

Het is tijd om uw wellnessdroom werkelijkheid te laten worden! Wij staan klaar om u te begeleiden vanaf het allereerste ontwerp tot aan de volledige realisatie van uw droombadkamer. Met onze partner Cleopatra, gespecialiseerd in wellness, nemen we alle zorgen uit handen, zodat u zich kunt ontspannen. Laat ons uw wellnessdroom omtoveren tot een oase van rust en comfort.

Laat je inspireren

Wat we doen

Aan de slag

Advies tot en met realisatie

Alles onder één dak! Het Badhuys staat van advies tot en met realisatie voor u klaar. Ons team van vakmensen levert op elk stukje in het proces de hoogste kwaliteit. Zo weet u zeker dat alle facetten naadloos op elkaar aansluiten.