Spring naar content
het badhuys

Sanitair speciaalzaak Noord-Brabant

Wilt u uw huidige badkamer verbouwen? Of bent u in een nieuw huis getrokken en wilt u de badkamer volledig opnieuw inrichten en installeren? Dan bent u aan het juiste adres bij Het Badhuys in Breda! We zijn een sanitair speciaalzaak die zich naast de verkoop van sanitair ook bezighoudt het ontwerpen, bouwen, renoveren en monteren van complete badkamers en toiletten.

Het Badhuys ontwerpt, bouwt, renoveert en monteert

Wilt u uw badkamer door Het Badhuys laten bouwen of verbouwen? In ons ontwerpproces betrekken we de klant nauw. We luisteren naar uw wensen en komen tot een badkamerontwerp waarin maatwerk, beleving en design centraal staat. In ons pand vindt u ons experience center – dit is een soort showroom. Hier hebben we verschillende voorbeeldbadkamers en laten we u een verscheidenheid aan mogelijkheden zien. Van afwerkingen voor uw vloer of wand tot heel veel sanitair, zoals ligbaden, regendouches, wandclosetten, wastafels, kranen en radiatoren. Ook hebben wij in deze ruimte een selectie van onze maatwerk meubels, wastafels en douchewanden uitgestald. Op de bovenverdieping van ons pand vindt u onze stalenruimte. Hier kunnen wij u honderden verschillende vloer- en wandtegels laten zien.

Showroom van sanitair speciaalzaak in Noord-Brabant Het Badhuys.

De werkwijze van Het Badhuys

Het Badhuys werkt altijd op een vaste werkwijze. Komt u bij ons binnen, dan willen wij u eerst onderdompelen in de grote verscheidenheid aan mogelijkheden. We laten u voorbeeldbadkamers zien en bladeren door onze collectie productboeken. Daarna gaat onze ontwerper het liefst bij u thuis langs om de ruimte te inventariseren. Vervolgens ontwerpen we samen met u uw ideale badkamer. Na dit ontwerp kunnen wij de bouw en montage van de badkamer op ons nemen. Hiervoor werken we samen met ons eigen realisatieteam: een team van deskundige medewerkers als loodgieters, tegelzetters, timmerlieden en stukadoors. U kunt er uiteraard ook voor kiezen om de bouw of montage zelf op u te nemen.

Laat je inspireren

Wat we doen

VAKMANSCHAP

Realisatieteam van vakmensen

Een schitterend ontwerp komt pas echt tot leven als deze naadloos wordt doorvertaald door vakmannen met een ongekende kennis en passie voor hun vak. Met ons eigen realisatieteam kunnen we dit als geen ander realiseren. Elk ontwerp wordt omgetoverd tot een prachtig plaatje.