Spring naar content
het badhuys

Renovatie badkamers Breda

Wilt u uw huidige badkamer of toilet onder handen nemen, maar wilt u niet de hele ruimte leeghalen en strippen? Er zijn verschillende mogelijkheden om uw badkamer te renoveren. Het Badhuys kan deze renovatiewerkzaamheden voor u uitvoeren. Bij de renovatie van uw badkamer laten we bepaalde delen van de badkamer intact, zoals oude elementen als tegels en stucwerk. Eventueel kunnen we kapotte zaken repareren.

Het Badhuys ontwerpt, bouwt, renoveert en monteert

Bij Het Badhuys ontwerpen, bouwen, renoveren en monteren we complete badkamers en toiletten. Wij zijn geen standaard sanitairzaak: wij willen u inspireren en betrekken u nauw bij het ontwerpproces. Vervolgens komen we tot een badkamerontwerp waarin maatwerk, beleving en design centraal staat. Om u te inspireren, hebben we een experience center in Breda – een soort showroom. Hier kunt u ideeën opdoen voor een nieuwe badkamer of toilet. Op de bovenverdieping van Het Badhuys ziet u onze creative studio. Hier kunnen wij u honderden vloer- en wandtegels laten zien. Aan de hand van uw ideeën en wensen maken onze adviseurs een realistisch 3D-ontwerp.

Luxe badkamer gerenoveerd door Het Badhuys in Breda.

Medewerkers met veel kennis van renovaties

Bent u akkoord met het ontwerp, dan volgt de bouw of de renovatie of vernieuwing van de badkamer. Het Badhuys heeft hiervoor een eigen realisatieteam in dienst. Dit team heeft deskundige medewerkers in dienst, zoals loodgieters, tegelzetters, timmerlieden en stukadoors die een hoogwaardige afwerking en een persoonlijke service nastreven. Zij zijn bovendien gespecialiseerd in het renoveren van ouderwetse en antieke badkamers en toiletten.

Laat je inspireren

Wat we doen

VAKMANSCHAP

Realisatieteam van vakmensen

Een schitterend ontwerp komt pas echt tot leven als deze naadloos wordt doorvertaald door vakmannen met een ongekende kennis en passie voor hun vak. Met ons eigen realisatieteam kunnen we dit als geen ander realiseren. Elk ontwerp wordt omgetoverd tot een prachtig plaatje.