Spring naar content
het badhuys

Realisatieteam

Het team van Het Badhuys staat voor u klaar om uw droombadkamer van A tot Z te verzorgen. De realisatie van uw badkamer is een van de belangrijkste onderdelen in dit proces. We stellen u graag voor aan de mensen van ons realisatieteam.

Passie en expertise

Passie en expertise zijn kernwoorden die al onze medewerkers van de realisatie als geen ander kenmerken. Ons realisatieteam van deskundige medewerkers, zoals loodgieters, tegelzetters, timmerlieden en stukadoors streven een persoonlijke service en hoogwaardige afwerking na. Zo kunnen we ervoor zorgen dat het schitterende ontwerp van onze adviseurs, tot in perfectie wordt doorvertaald naar uw woning. Een luxe badkamer ziet er van veraf namelijk al prachtig uit, maar in details is een luxe badkamer een wereld van verschil met een standaard badkamer. Ons realisatieteam wordt daarom ondersteund door werkvoorbereiders en projectbegeleiders die deze hoge kwaliteit bewaken en elk geheim van de luxe badkamer kennen. Zo kunnen we u ervan verzekeren dat de kwaliteit van een badkamer van Het Badhuys u nog elke dag blijft verrassen.

Installateur Eddy aan het werk aan een badkamermeubel.

Flexibiliteit en persoonlijke werkwijze

Het Badhuys bestaat uit een relatief klein team en het fijne voor u is dat wij hierdoor op een flexibele en persoonlijke manier te werk kunnen gaan. U heeft altijd een vast aanspreekpunt en we kunnen intern snel schakelen. Een badkamer is een kleine ruimte. Er zullen daarom altijd zaken naar boven komen die van tevoren lastig zijn in te schatten of puntjes die net wat mooier uit de verf kunnen komen. Het Badhuys onderscheid zich hierin door altijd direct met u te communiceren en zo het meeste uit uw badkamer te halen. Problemen kennen wij niet, alleen maar badkamers die tot in perfectie zijn gerealiseerd.

Tegelsnijder in gebruik.

Neem gerust contact met ons op

Heeft u vragen over ons realisatieteam of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Dan staan we u graag te woord. U kunt hiervoor vrijblijvend contact met ons opnemen. We leggen alles graag aan u uit.

onze projecten

Laat u inspireren

KOM LANGS

Samen dromen

We denken graag met u mee bij het creëren van uw droombadkamer. Tijdens uw bezoek doet u samen met een van onze adviseurs inspiratie op en bespreken we al uw wensen. U kunt hiervoor vrijblijvend een afspraak inplannen via onze website.

Werkwijze

Van advies tot realisatie

Naast de realisatie van uw badkamer, kunnen we u in het gehele proces ontzorgen naar uw nieuwe badkamer. In onze werkwijze staat alles in het teken om u te voorzien van uw droombadkamer waar genieten en ontspannen centraal staan.