Spring naar content
Badkamers

Trendy industrieel design

“Visueel meesterwerk dat direct de aandacht trekt”

Betreed de ultieme badkamerbeleving, waar trendy industrieel design en functionaliteit elkaar ontmoeten. Het vrijstaande bad in mat wit acryl, met daarachter verfijnde mat zwarte inbouwkranen, vormt een visueel meesterwerk dat direct de aandacht trekt. Elk detail is doordrenkt met stijl, en tegelijkertijd is er zorgvuldig nagedacht over praktisch gebruik.

De L-vormige wandplanken in notenhoutlook HPL voegen warmte en karakter toe, terwijl de vloertegel subtiel overloopt naar de muur, wat niet alleen een huiselijk gevoel creëert maar ook effectief spattend badwater tegengaat. De glazen doucheafscheiding met zwarte accenten zorgt voor een elegante scheiding tussen twee unieke ervaringen. De vloeiende lijnen van de trendy droombadkamer zetten zich naadloos voort in de doucheruimte, met een veelzijdig bankje en een mat zwarte regendouche die zorgen voor een weelderige douche-ervaring. Een handige handdouche aan de glijstang maakt dit wellnessparadijs compleet.

Bij het verlaten van de douche wacht u een warme handdoek van de elektrische handdoekradiator in een verfijnde mat zwarte stijl. Tegenover u staat een op maat gemaakt wastafelmeubel met een mat wit solid surface wastafelblad, voorzien van twee verzonken wastafelbakken. De mat zwarte 2-gats wastafelmengkraan voegt een eigentijds tintje toe, terwijl de onderkast met notenhouten lades en zwarte grepen een perfecte balans vormt tussen functionaliteit en design.

 

“Elke dag begint en eindigt met pure verwennerij”

De harmonie tussen ronde en strakke vormen is alomtegenwoordig, van het vrijstaande bad tot het op maat gemaakte wastafelmeubel. Rechthoekige spiegels met afgeronde hoeken weerspiegelen het verfijnde mat zwarte accent, terwijl bijpassende hanglampen een warme sfeer toevoegen. De muur wordt subtiel onderbroken door de tegels hoger te laten doorlopen, in combinatie met een groene kleur die op het plafond weer terugkomt. In deze badkamer ontmoeten functionaliteit en stijl elkaar moeiteloos, waardoor een tijdloze en luxueuze ruimte ontstaat waarin elke dag begint en eindigt met pure verwennerij.