Spring naar content
Toiletten

Moderne elegantie

Een badkamer waar luxe en elegantie centraal staan, door het verfijnde karakter van neutrale, natuurlijke tinten gecombineerd met zwarte accenten.

De vloer, bedekt met een keramische tegel, ademt een gevoel van luxe uit. Deze vormt de basis en loopt door in de de open douche, gescheiden door een op maat gemaakte glazen scheidingswand. De douche, uitgerust met een dubbele douchekop, biedt een comfortabele ervaring voor 2 personen. Op de achterwand is er gekozen voor een Travertino Prelucidato keramische tegel en verlichting, die een harmonieus contrast creëert. De zwarte accenten in de nis en op de douche knoppen komen terug in het frame van de grote ronde spiegel.

Deze spiegel, geplaatst boven een prachtig donkerhouten maatwerk wastafel met twee ovale wasbakken, vormt het schitterende middelpunt van deze natuurlijke, open badkamer.

In het toilet wordt de luxe sfeer voortgezet met een donker wandcloset. Het goudkleurige behang met patroon voegt een vleugje allure toe, gecombineerd met donkere tegeltjes en wandverlichting. Deze stijlvolle tegels lopen naadloos over in de maatwerk wastafel met een fonteinkraan en een elegante ronde spiegel.

Deze badkamer en toilet zijn meer dan alleen functionele ruimtes; ze zijn een ode aan luxe, verfijning en een naadloze harmonie tussen natuurlijke elementen en contrasten.