Spring naar content
Toiletten

Modern landelijk

Een modern landelijke badkamer met een op maat gemaakte douche-nis, omlijst door een opvallend zwart frame met een schuifdeur. Dubbele douchekoppen geven een gevoel van luxe. De achterwand wordt gesierd door terracotta visgraat tegels, een tint die eveneens terugkomt op de andere wand waar een zwevende maatwerk meubel met greeploze lijsten van natuurlijk eiken is toegepast. De twee opzet wastafels voegen functionaliteit en stijl toe. Het natuurlijke eiken keert terug in de maatwerk kast aan de wand.

Matzwarte accenten, zoals de omlijsting van de ronde spiegels, de radiator en het handdoekenrek, geven de ruimte een eigentijdse touch. Ook het toilet vertoont dezelfde aandacht voor detail met een wit closet en subtiele zwarte accenten in zowel het spiegelframe, de closetrolhouder, de closetborstel en de moderne hanglamp.

De achterwand, bestaande uit houten latten, voegt warmte toe terwijl de witte ronde wasbak een stijlvolle aanvulling is.

Beige keramische tegels creëren een rustgevende warme sfeer in zowel de badkamer als het toilet. Deze ruimtes vormen een harmonieuze mix van modern design en landelijke allure.

Elk detail is zorgvuldig gekozen om een gevoel van luxe en comfort te bieden, waardoor elke stap een ervaring van verfijning is.