Spring naar content
Toiletten

Modern elegant

In een landelijke omgeving, net buiten Breda, mocht Het Badhuys aan de slag om twee moderne badkamers met toilet te realiseren. Deze badkamers nodigen je uit om volledig te ontspannen en om tot rust te komen.

In de hal op de begane grond is een prachtig toilet ontstaan met een opvallend contrast tussen het heldere wit van het wandcloset en het donkere marmerlook tegelwerk op de achterwand. Het toilet is perfect gecombineerd met een donker maatwerk wasmeubel met matwitte opzetwaskom en een stijlvolle fonteinkraan. De gouden accenten in deze badkamer zorgen voor een luxe en glamoureuze sfeer. De ronde gouden spiegel is een eyecatcher en voegt een vleugje elegantie toe aan de ruimte. Het goudkralig behang op de wand is een uniek en trendy element en voegt textuur en diepte toe. Dit sluit perfect aan bij de lichte vloertegels. Modern en elegant!

De lichte vloertegels komen terug in de kleine badkamer op de eerste verdieping, waardoor een samenhangend geheel ontstaat. Deze badkamer heeft een modern closet, een donker maatwerk wasmeubel met witte wasbak en een ruime inloopdouche met donkere marmeren tegels, wat een mooi contrast geeft met de lichte vloer. De scheidingswand tussen het wasmeubel en de douche is vrijstaand en voorzien van een zwart profiel en donker glas. Het resultaat is een moderne en strakke uitstraling.

De badkamer-ensuite, te bereiken vanuit de hal via de master slaapkamer, is voorzien van maatwerkkasten die onze collega’s van Het Interieurhuys realiseerden. Het eerste dat opvalt, is het moderne vrijstaande witte bad met een elegante kraan. Naast het bad is een lange nis met verlichting geplaatst, die naast het bieden van extra opbergruimte een mooie en decoratieve touche aan de badkamer geeft. Ook hier komt de donkere marmerlook tegel terug op de hoge wand met maatwerkmeubel en witte solide vrijstaande waskom. De lichte tegels van de vloer lopen door in de ruime inloopdouche die ook een nis heeft. Aan de achterkant van de badkamer bevindt zich nog een toilet met wit closet. Gouden accenten komen terug in het behang en grote ronde spiegel.