Spring naar content
Wellness

Modern chique

Deze prachtige vrijstaande villa laat verschillende types maatwerk zien. Dit geeft een goed beeld van het maatwerk dat via Het Badhuys mogelijk is.

Eerst een blik op het toilet op de begane grond. Daar zijn een wit wandcloset en witte wasbak gecombineerd met een zandkleurige tegelvloer en zijwanden. Als contrast is gekozen voor donkere marmerlook tegels. Deze tegels komen terug in het gastentoilet. Daar is gekozen voor een donker wandcloset en voor een maatwerk wasmeubel en spiegel. Een lichtstrip in de achterwand vormt hier het contrast.

Op de bovenste verdieping realiseerde Het Badhuys een ensuite badkamer waar de zandkleurige tegels terugkomen op de vloer en doorlopen in het ruime ligbad. In de ensuite badkamer viel de keuze op een maatwerk badkamermeubel van hout met dubbele wasbakken. Het hout komt terug in de luxe sauna; een heerlijke plek om volledig te ontspannen. Vanuit de sauna is het mogelijk om direct onder de royale inloopdouche te gaan staan, afgewerkt met donkere marmerlook tegels. Een maatwerk douchewand fungeert als afscheiding tussen het bad en de douche. Daarnaast heeft de ensuite badkamer twee maatwerk spiegels met een zwart frame. De hele ruimte ademt welness en luxe uit.

De tweede badkamer heeft een houten maatwerk wastafel, een ruime douche met wederom de donkere marmerlook tegel en een ruim ligbad waarin de grijze vloertegels overlopen.

Het hoogwaardige maatwerk komt terug in de rest van het interieur dat is ontworpen en gerealiseerd door onze collega’s van Het Interieurhuys.