Spring naar content
Toiletten

Licht en sereniteit

Welkom in een prachtige lichte master badkamer, gerealiseerd door Het Badhuys. Ontdek een oase van rust en stijl in deze badkamer, waar lichte tegels, wanden en plafond zorgen voor een frisse uitstraling. De vloertegels lopen naadloos over in een scheidingswand, die aan de ene kant een ultra luxe douche met drie hoofddouches herbergt. Ook hier komen de lichte tegels weer terug, waardoor een harmonieus geheel ontstaat.

Aan de andere kant van de scheidingswand bevindt zich een donker maatwerk was meubel, voorzien van een ladekast en een dubbele opzetwastafel. Boven het meubel prijken twee ronde spiegels met een elegant zwart frame en verlichting. Deze keuze zorgt voor een prachtig contrast in de ruimte, net als de donkere radiator die hier te vinden is.

Een opvallend kenmerk in deze luxe badkamer is het ruime, witte ligbad. Hier kunt u heerlijk ontspannen en genieten van een moment voor jezelf.

In deze badkamer worden de karakteristieke elementen van het huis moeiteloos gecombineerd met hoogwaardig design en maatwerk. Het resultaat is een badkamer die zowel functioneel als esthetisch uitblinkt.

Daarnaast heeft Het Badhuys ook een apart toilet gerealiseerd dat luxe en elegantie uitstraalt. Dit toilet is voorzien van prachtige donkere tegels en wanden, waardoor een stijlvolle ambiance wordt gecreëerd. Op de achterwand, bij het zwarte toilet, is gekozen voor kleine goudkleurige tegels als opvallend accent. Een donkere wastafel met een stoere wasbak siert de wand, met daarboven een ovale spiegel voorzien van een zwart frame.

Dit toilet is een ware blikvanger en combineert moeiteloos luxe en design. Het vormt een perfecte aanvulling op de stijl en uitstraling van de badkamer.