Spring naar content
Badkamers

Italiaanse luxe

De sfeer van Italiaanse luxe, dat ervaart u bij deze badkamer. Met het keramisch marmer wat terugkomt in deze badkamer brengen we een vleugje luxe aan de ruimte. Elk stuk is zorgvuldig vervaardigd, bestaande uit vier platen waarin de warme bruine aders naadloos in elkaar overlopen, waardoor een harmonieus geheel ontstaat.

Elk detail doordacht, zoals de strategische plaatsing van de kranen in de douche. Door ze slim aan het begin te positioneren, voorkomen we dat de eerste stralen over u heen spatten, waardoor u meteen kunt genieten van een ontspannen douche-ervaring. En met de toevoeging van een infraroodfunctie van de sunshower, wordt het douche moment een ware verwennerij voor lichaam en geest.

De smoked glaswand, op maat gemaakt van vloer tot plafond, biedt niet alleen een subtiele afscheiding, maar zorgt ook voor een intieme sfeer in de badkamer. Massief roestvrijstalen kranen voegen stijl toe aan de ruimte, terwijl grijze vloertegels een gevoel van ruimte en eenheid brengen.

Het hoogtepunt van luxe is het inbouw whirlpool bad, compleet met ingebouwde kranen voor een gestroomlijnde uitstraling. En om de persoonlijke stijl te accentueren, bieden wij maatwerk badmeubels met opzetkranen en kommen, evenals de spiegel met indirecte verlichting die subtiel doorloopt tot aan het wasmeubel.

Voor comfort, zelfs op koude dagen, is er een elektrische radiator toegevoegd, waardoor de badkamer altijd warm en uitnodigend is.

Benieuwd naar meer verbluffende projecten? Scroll door de projecten op onze website en ontdek hoe wij luxe en comfort tot leven brengen in al onze ontwerpen!