Spring naar content
Badkamers

Exclusief Ibiza

Stap binnen in deze split-level badkamer, waar we alles radicaal hebben veranderd naar een verbluffend design. Als de ruimte wordt betreed, wordt u verwelkomd door een gevoel van luxe en sereniteit. De zorgvuldig gekozen materialen en details nodigen uit tot ontspanning en comfort.

Dit was echt een metamorfose zoals adviseur Samira het treffend beschrijft. Zo heeft de douche plaatsgemaakt voor een privétoilet, afgeschermd met een bronsglazen deur waarin antieke bronzen accenten subtiel zijn verwerkt.

Het bad heeft plaatsgemaakt voor een royale inloopdouche, waarbij we dezelfde bronsglazen glaswand hebben toegepast om de ruimte te behouden. Ook hier komen de bronzen accenten terug, ditmaal in de prachtige kranen van Gessi.

De mystic grey marmeren tegels vormen een statement in de gehele ruimte, van de douche tot het toilet en het wasmeubel. Zelfs de treden zijn onder handen genomen, van een houten trapje naar een strakke trap, bekleed met rustige zandkleurige Porcelanosa tegels voor een natuurlijke sfeer en gemakkelijk onderhoud.

Deze badkamer is niet alleen een visueel spektakel, maar ook een oase van rust en welzijn. Het is een plek waar design en functionaliteit samenkomen, waardoor elke dag beginnen met een verfrissende ervaring wordt.

Een pareltje dat is deze badkamer zeker, een exclusief Ibiza gevoel.