Spring naar content
exclusiviteit en luxe

Een ruimte speciaal voor u als designer!

ontwerpstudio

Alles onder één dak

Als designer kunt u zowel alleen als samen met uw klant bij ons terecht. In onze ontwerpstudio hebben we alle premium materialen bij elkaar gebracht, zodat u niet langer verschillende plaatsen hoeft te bezoeken om diverse materialen samen te stellen. Wij bieden uitsluitend topmerken zodat u verzekerd bent van de hoogste kwaliteit en luxe.

Indien gewenst, staat een expert van Het Badhuys voor u klaar om mee te kijken bij de keuze van sanitair en de technische uitwerking ervan.

inspirerende omgeving

Elegantie en luxe

Onze ruimte ademt een volledig verzorgde, huiselijke sfeer uit. U zult zich hier warm en welkom voelen, omringd door een ambiance van exclusiviteit en luxe. Maak tevens gebruik van de presentatie schermen en geniet van een heerlijk vers gezet kopje koffie tijdens uw afspraak.

Ervaar het gemak en de elegantie van onze alles-in-één oplossing, waar uw creativiteit en onze expertise samenkomen in een inspirerende omgeving.

premium partners

Stalen en bemonstering

In onze ontwerpstudio vindt u stalen en bemonstering van o.a. de onderstaande premium partners waarmee we samenwerken:

Decolegno, Moods, Alphenberg, Egger, Porcelanosa, Gessi, Axor, Dekton, Corian, Hi-macs, Vola, JEE-O, Hotbath en nog veel meer.

krachten bundelen

Exclusief netwerk

Voeg uzelf toe aan ons exclusieve netwerk van designers en ervaar de kracht van samenwerking. Door onze krachten te bundelen en elkaar te versterken, creëren we samen unieke en inspirerende projecten.

Plan een afspraak en bezoek onze ruimte om de mogelijkheden te ontdekken.

waar wacht u op?

U bent van harte welkom in onze ontwerpstudio!