Spring naar content
het badhuys

Maatwerk toilet Breda

Is uw toiletruimte aan vernieuwing toe, wilt u de ruimte uitbreiden of wilt u het toilet voorzien van de nieuwste mogelijkheden? Naast uw keuken, woonkamer, doucheruimte of slaapkamer verdient ook het kleinste kamertje in huis uw aandacht. Zo’n één tot drie jaar van uw leven brengt u door op het toilet, dan wilt u graag dat de ruimte aangenaam is ingericht en voldoet aan uw wensen. In deze gevallen bent u bij Het Badhuys in Breda aan het juiste adres! Naast het ontwerpen, leveren en monteren van badkamers kunnen we toiletruimtes op maat maken.

Voorbeeldtoiletten bij Het Badhuys

Het Badhuys in Breda beschikt over een eigen inspiratieruimte: dit is een soort showroom. In ons experience center vindt u verschillende voorbeeldbadkamers en –toiletten en kunt u volop inspiratie opdoen voor uw toekomstige toiletruimte. Nadat u inspiratie heeft opgedaan, zullen onze adviseurs u informeren over de grenzeloze mogelijkheden. Aan de hand van productstalen en productboeken kunnen we uw ideale toilet samenstellen. Wilt u bijvoorbeeld een hangtoilet, toilet zonder spoelrand of toilet met stortbak? Wat voor fonteintje en garnituur wilt u hebben en welke accessoires plaatst u in de ruimte? Er is veel mogelijk.

Maatwerk toilet in Breda in modern design met beige tegels.

Realisatie van uw toiletruimte

Nadat we uw wensen en alle mogelijkheden hebben geïnventariseerd, maken we een ontwerp waarin we hier rekening mee houden. Gaat u akkoord met het ontwerp, dan starten we met de realisatie van uw badkamer. Het Badhuys werkt hierbij samen met erkende installateurs die een hoog afwerkingniveau en een servicegerichte werkwijze nastreven. Dus, of u nu uw badkamer of uw toiletruimte wilt laten ontwerpen, leveren en monteren: vertrouw op de mogelijkheden en het vakmanschap van Het Badhuys! Onze adviseurs kunnen een en ander toelichten en maken graag een afspraak om uw wensen door te nemen.

Laat je inspireren

Wat we doen

VAKMANSCHAP

Realisatieteam van vakmensen

Een schitterend ontwerp komt pas echt tot leven als deze naadloos wordt doorvertaald door vakmannen met een ongekende kennis en passie voor hun vak. Met ons eigen realisatieteam kunnen we dit als geen ander realiseren. Elk ontwerp wordt omgetoverd tot een prachtig plaatje.