Spring naar content
het badhuys

Maatwerk HI-MACS Breda

Wilt u uw badkamer vernieuwen en wilt u de ruimte een moderne, luxe en persoonlijke uitstraling geven? Combineer schoonheid met functionaliteit en kies voor het vernieuwende materiaal HI-MACS. U kunt dit materiaal verwerken in bijvoorbeeld uw wastafel, bad of badkamermeubel. Bij Het Badhuys in Breda werken we met dit bijzondere materiaal en leveren hier vaak maatwerk producten van. HI-MACS is een modern materiaal dat in nagenoeg elke vorm vervaardigd kan worden.

Grenzeloze mogelijkheden van HI-MACS

HI-MACS bestaat voor 70% uit minerale grondstoffen, 25% uit acrylaat, 2% bindmiddel en voor 3% uit natuurlijke kleurstoffen. De minerale grondstoffen bestaan uit een restmateriaal dat afkomstig is van bauxiet. Het materiaal is in iedere vorm te maken: door het te verhitten kan het in iedere gewenste vorm geplaatst worden. U krijgt hierdoor altijd een uniek maatwerk product dat exact aansluit op uw wensen! Daarnaast heeft HI-MACS enkele grote voordelen. Zo is het een duurzaam en sterk materiaal dat geruime tijd meegaat. Het luxe materiaal is bovendien hygiënisch, onderhoudsvriendelijk en bestand tegen een groot aantal veelvoorkomende chemicaliën. En is het materiaal of oppervlakte beschadigd, dan is dit gemakkelijk te herstellen. U kunt het materiaal opnieuw laten verwarmen en vormen naar de oorspronkelijke staat.

Maatwerk badkamer van Het Badhuys waarin HI-MACS badkamermeubel op maat is gebouwd.

Over Het Badhuys in Breda

Bij Het Badhuys werken we met het bijzondere materiaal HI-MACS. Ook werken we met badkamers van composiet. Het Badhuys ontwerpt, bouwt, renoveert en monteert complete badkamers en toiletten. In ons experience center in Breda – een soort showroom – kunt u volop inspiratie opdoen. In de interactieve inspiratieruimte ziet u een groot aantal ligbaden, regendouches, wandclosetten, wastafels, kranen en radiatoren. Ook hebben wij hier een selectie van onze maatwerk meubels, wastafels en douchewanden uitgestald. Uiteraard is er veel meer mogelijk. Vraag onze adviseurs naar de mogelijkheden.

Laat je inspireren

Wat we doen

VAKMANSCHAP

Realisatieteam van vakmensen

Een schitterend ontwerp komt pas echt tot leven als deze naadloos wordt doorvertaald door vakmannen met een ongekende kennis en passie voor hun vak. Met ons eigen realisatieteam kunnen we dit als geen ander realiseren. Elk ontwerp wordt omgetoverd tot een prachtig plaatje.