Spring naar content
het badhuys

Maatwerk badkamermeubelen Breda

Wilt u een op maat gemaakte badkamer of toilet, een ruimte die volledig is afgestemd op uw wensen en ideeën? En een kamer waar alle beschikbare ruimte optimaal wordt benut en waar slim gebruik wordt gemaakt van op maat gemaakte badkamermeubels? Dan bent u bij Het Badhuys in Breda aan het juiste adres! Wij ontwerpen en bouwen maatwerk badkamers waarbij we gebruikmaken van maatwerk badkamermeubelen.

Unieke en op maat gemaakte badmeubels en wastafels

Niet iedere badkamer is hetzelfde. Soms heeft u te maken met een onhandige hoek in uw badkamer of met schuine wanden. Dan wilt u de ruimte die u heeft optimaal benutten. Standaard badkamermeubels of wastafels zijn misschien net te groot of passen niet goed in de ruimte. Of vindt u bij bouwmarkten of sanitairwinkels geen mooie meubels en ontwerpt u liever een uniek product? Bij Het Badhuys kunnen wij meubels en wastafels op maat maken. Precies zoals u het wilt en zoals het in uw badkamer past. Onze maatwerk badmeubels en wastafels kunnen gemaakt worden van verschillende soorten materialen, zoals massief hout, natuursteen, kwartscomposiet, corian en zelfs beton. Ook maken we meubels van composiet of HI-MACS. Geef uw wensen aan en wij laten deze producten op maat maken door Het Interieurhuys, een gerenommeerd bouwbedrijf met vakkundige timmerlieden en meubelmakers. Naast maatwerk meubels en wastafels leveren we ook maatwerk douchedeuren, douchewanden en douchecabines.

Maatwerk badkamermeubel in badkamer gerealiseerd door Het Badhuys in Breda.

Over Het Badhuys

Het Badhuys ontwerpt, bouwt, renoveert en monteert complete badkamers en toiletten. Wij zijn geen standaard sanitairzaak: wij willen u inspireren en bovenal betrekken in het ontwerpproces. In ons experience center in Breda – een soort showroom – kunt u dan ook volop inspiratie opdoen. In de interactieve experience center ziet u een groot aantal ligbaden, regendouches, wandclosetten, wastafels, kranen en radiatoren. Ook hebben wij hier een selectie van onze maatwerk meubels, wastafels en douchewanden uitgestald. Uiteraard is er veel meer mogelijk. Vraag onze adviseurs naar de mogelijkheden.

Laat je inspireren

Wat we doen

VAKMANSCHAP

Realisatieteam van vakmensen

Een schitterend ontwerp komt pas echt tot leven als deze naadloos wordt doorvertaald door vakmannen met een ongekende kennis en passie voor hun vak. Met ons eigen realisatieteam kunnen we dit als geen ander realiseren. Elk ontwerp wordt omgetoverd tot een prachtig plaatje.