Spring naar content

Top 5 luxe badkamer producten om extra van uw ruimte te genieten

Een van de essentiële elementen van een luxe badkamer zijn natuurlijk de producten die ervoor zorgen dat u extra van uw ruimte kunt genieten. Door de ontwikkelingen nemen de luxe producten alleen maar toe zodat u nog meer mogelijkheden heeft om heerlijk in uw badkamer tot rust te komen. In onze nieuwe blog komen onze top 5 producten naar voren die wat ons betreft de meeste meerwaarde geven aan uw badkamer. Benieuwd welke dat zijn? Lees dan snel verder!

Sunshower

De luxe badkamer van nu begint steeds meer op een klein wellness center in uw woning te lijken. Houdt u ook zo van wellness in uw badkamer? Dan mag de Sunshower haast niet ontbreken. De Sunshower brengt namelijk de voordelen van de zon naar uw badkamer. Het product is te plaatsen in uw douche en kunt u ook laten inbouwen voor een strak design. Het product is verkrijgbaar in twee uitvoeringen: infrarood- en UV-verlichting. Het infrarood in de Sunshower is perfect om uw spieren te ontspannen terwijl u met de UV-variant op een verantwoorde manier een bruin kleurtje krijgt, en dat terwijl u gewoon onder de douche staat. Een perfecte nummer 1 in onze lijst top 5 luxe badkamer producten.

Regen- of stortdouche

De regen- en stortdouche is ontzettend populair en niet voor niks; wie wilt namelijk niet genieten van het gevoel dat u onder een warme regenbui staat. De regen- en stortdouche is daarom onmisbaar in de luxe badkamer. Voordeel is daarnaast dat een regendouche geen extra water hoeft te gebruiken. Tegenwoordig is er namelijk een technologie waarbij lucht wordt aangezogen via de hoofddouche. Deze lucht wordt vermengd met het water waardoor je toch geniet van een zachte, volle waterstraal, maar minder water verbruikt. Met dit soort creatieve oplossingen hoeft u wat betreft het watergebruik de dubbele douche ook niet links te laten liggen.

Bubbelbad of whirlpoolbad

Nog een product die zo uit een wellness center komt is het bubbelbad of whirlpoolbad. Naast dat u met deze baden extra van uw bad kunt genieten, brengen ze ook diverse voordelen mee. Zo werken deze baden voor een beter herstel na inspanning en verbeterend het uw bloedsomloop. Er zijn ook genoeg keuze in vormen en maten zodat u altijd een bubbelbad kunt vinden die past in uw ruimte.

Dubbele wastafel met maatwerk meubel

Het vierde product in de top 5 luxe badkamer producten is de dubbele wastafel met maatwerk (badkamer)meubel. Het eerste voordeel is dat dit product erg praktisch is gezien u ’s ochtends en ’s avonds er gezamenlijk gebruik van kan maken als u zich bijvoorbeeld opfrist voor de dag of uw tanden poetst. Daarnaast staat het product ook prachtig in uw badkamer. Onze badkamermeubels worden namelijk volledig naar het design van de badkamer ontworpen. Zo creëert u een echte eyecatcher in uw badkamer.

Inbouwnissen

Naast de regen- en stortdouche wordt de inbouwnis ook steeds populairder in de badkamer. Deze stijlvolle uitsparing in de wand kan bijvoorbeeld perfect in de douchewand worden geplaatst om uw douche producten op een nette manier bij de hand te hebben. De nis kan daarnaast ook perfect gebruik worden om decoratie in op te stellen of om bijvoorbeeld handdoeken in te bewaren. Als u creatief bent, zijn er dus oneindig veel mogelijkheden met de nis. Hij verdient om deze reden zijn plekje in de top 5 luxe badkamer producten dus volledig.

Onze luxe badkamer producten

Bent u benieuwd welke luxe badkamer producten perfect bij uw badkamer en levensstijl passen? Kom dan langs in ons experience center in Breda. Onze adviseurs geven u graag advies over de huidige trends op badkamergebied en weten als geen ander hoe ze de badkamer van uw dromen kunnen ontwerpen. Maak direct een afspraak via onze afspraakpagina.