Spring naar content
inspiratie

Adembenemende tegels van Terrantinta Ceramiche

Uw badkamer voorzien van kwalitatief hoogstaande tegels met een onnavolgbaar design? Maak uw keuze voor de tegels van Terratinta Ceramiche, een tegelproducent uit Italië. De tegels zijn exclusief verkrijgbaar via geselecteerde verkooppunten. Het Badhuys in een van hen!

Enkele jaren geleden waren tegels in de badkamer passé. In de mode waren strakke badkamers, voorzien van gestucte muren. Wie had gedacht dat nu – enkele jaren na dato – de tegels weer terug zijn van weggeweest? Tegenwoordig worden badkamervloeren en -muren weer voorzien van tegels. Moderne tegels met een strak design en tegels met de meest prachtige kleuren en prints, zoals de Portugese en Spaanse tegels met sierlijke patronen.

Adembenemende keramische tegels

Ook bij Het Badhuys krijgen wij geregeld het verzoek om tegels in badkamers te verwerken. Wij werken met diverse vooraanstaande tegelmerken en kunnen onze opdrachtgevers daarom altijd de gewenste tegels leveren. Een van de merken waar wij mee werken, is Terratinta Ceramiche. Laat u verleiden door de adembenemende keramische tegels van dit merk! Scandinavisch georiënteerd, minimalistisch, stijlvol én warm.

Uiteenlopende tegelcollecties

Terratinta Ceramiche is een tegelproducent uit Italië. Het merk is in 2008 opgericht in een buurtdorp van Bologna. Met een jong team van designers worden de meest uiteenlopende vloer- en wandtegels ontworpen. De collectie van Terratinta Ceramiche bestaat uit zestien verschillende tegelcollecties, verdeeld over de productlijnen Archgres, White’s, Beton, Stone en The Four Shades Concept. De productlijnen bestaan uit moderne tegels met een prachtige schittering, tegels met een betonlook of steenlook en mozaïektegels met een authentieke Zuidelijke stijl. Er wordt gebruikgemaakt van koude en warme kleuren, licht en donker. Neutrale tegels en tegels met een statement.

Terratinta Ceramiche bij Het Badhuys

Bent u enthousiast geworden en wilt u kennismaken met de tegels van Terratinta Ceramiche? Aarzel niet en breng een bezoek aan Het Badhuys in Breda. In ons experience center hebben wij een grote collectie met tegels, waaronder de tegels van het Italiaanse tegelmerk. Maak een afspraak met een van onze adviseurs en laat u inspireren.