Spring naar content

Planten in de badkamer

Planten in de badkamer zijn helemaal trendy! En wij snappen wel waarom want door één of meerdere planten in uw badkamer te zetten, houdt u uw ruimte fris en fleurig. Daarnaast gaat uw badkamer door de vochtigheid in de ruimte ook nog eens heerlijk ruiken. Bent u benieuwd welke planten perfect passen in de badkamer? Lees dan verder!

Cactus: de klassieker

De eerste plant welke goed in de badkamer past, is de cactus. De cactus is een echte klassieker voor in huis en dat komt natuurlijk doordat deze plant naast zijn unieke uiterlijk, ook makkelijk te verzorgen is. De plant past perfect bij een rustieke badkamer, maar de kleine variant past eigenlijk in iedere badkamer.

Palm: voor iedere badkamer

De palm houdt van vocht en is daarom perfect voor de badkamer. Ze zijn er daarnaast in alle vormen en maten te vinden, van een palmboom tot een waaierpalm. Zo kunt u altijd de juiste palm vinden welke past in de grootte van uw badkamer.

Hangplant: perfecte subtiliteit

De hangplant heeft, net als de palm, in de laatste jaren zijn weg naar de badkamer gevonden. De plant is perfect om op een subtiele manier in uw badkamer te plaatsen, maar deze gelijk op een passende manier aanwezig is. Een goede hangplant om te kiezen, is de klimvijg. Deze plant kan goed tegen een beetje schaduw en vocht, dus perfect voor de badkamer.

Mos: een echte eyecatcher

Een accent wall staat prachtig in de badkamer, maar deze maakt u helemaal uniek als deze bekleed is met mos. De moswand is een echte eyecatcher in de badkamer en maakt van uw ruimte in een klap een frisse en fleurige ruimte. Bij Het Badhuys werken we nauw samen met leverancier Greenwalls zodat we de mospanelen ook perfect in uw badkamer kunnen realiseren.

Paradijsvogelplant: de jungle-vibe

Nog een mooie eyecatcher voor in de badkamer is de paradijsvogelplant. Deze prachtige groene plant geeft uw badkamer een echte jungle-vibe mee. De grote bladeren zorgen er daarnaast voor dat de plant goed opvalt en zo komt het groen gelijk goed naar voren in uw badkamer. Het enige waarmee u rekening mee moet houden, is dat u genoeg ruimte heeft in de badkamer voor de plant gezien deze aardig groot is. Maar als dit het geval is dan is het zeker een aanrader.

Planten in uw badkamer

Er zijn nog veel meer planten die u kunt gebruiken, zoals het varens of orchideeën welke uw badkamer een prachtig fris uiterlijk geven. De optie welke het beste bij u past, ligt dan ook aan uw smaak en ruimte. Aarzel daarom niet om advies bij onze adviseurs te vragen bij het maken van een keuze voor de planten in uw badkamer. We kijken uit naar uw komst!