Spring naar content

Ontwerp uw badkamer in 3D

Een nieuwe badkamer ontwerpen? Bij Het Badhuys in Breda werken we met het 3D-tekenprogramma ViSoft! Lees hier meer over dit bijzondere en vooral handige tekenprogramma, waarmee u tijdens de ontwerpfase een levensecht beeld krijgt van uw toekomstige badkamer.

Bent u op zoek naar een nieuwe badkamer, dan kunt u op internet verschillende websites raadplegen, waarbij u met behulp van een tekenprogramma de ruimte zelf kunt indelen. Waar wilt u de wastafel plaatsen en waar had u het bad gedacht? Deze tekenprogramma’s op internet hebben vaak beperkte mogelijkheden: zo komen de afmetingen op het scherm veelal niet overeen met de werkelijkheid, is het beeld in 2D en kunt u slechts enkele voorbeeldmeubels en sanitairproducten in het ontwerp plaatsen.

Badkamers tekenen, indelen en voorzien van meubels

Wilt u een levensecht beeld van uw toekomstige badkamer? Kies voor een badkamerspeciaalzaak waar de adviseurs of ontwerpers werken met het 3D-visualisatieprogramma ViSoft! ViSoft is een nauwkeurig tekenprogramma speciaal gemaakt voor driedimensionale presentaties in de badkamer- en tegelbranche. Met dit programma kunnen badkameradviseurs en -ontwerpers in een handomdraai uw toekomstige badkamer tekenen, indelen en voorzien van sanitair, meubels en tegels.

ViSoft: eindeloze mogelijkheden

De mogelijkheden van ViSoft zijn eindeloos, want de verkoopadviseur kan in het ontwerp de werkelijke sanitairproducten en meubels plaatsen. Het ontwerpprogramma beschikt over een bibliotheek met producten van meer dan honderd sanitairfabrikanten en 350 tegelfabrikanten. Zo ziet u exact hoe die ene wastafel of douchecabine in uw badkamer past en hoe deze samengaat met uw tegels of vloerafwerking. Het tekenprogramma laat een driedimensionaal beeld zien, waarbij er diepte in het beeld komt. Dit beeld kunt u ook uitgeprint meekrijgen, zodat u thuis op uw gemak het ontwerp kunt bekijken. ViSoft biedt bovendien de mogelijkheid om een video van 360 graden te tonen: hiermee kunt u in de ruimte rondkijken alsof de badkamer al gerealiseerd is!

Droombadkamer binnen handbereik

Kortom: met het 3D-tekenprogramma ViSoft kunt u een levensecht beeld krijgen van uw toekomstige badkamer en kunt u gemakkelijk een weloverwogen keuze maken. Zo is die droombadkamer ineens wel heel dichtbij! Wilt u meer informatie over dit 3D-tekenprogramma? Breng dan een bezoek aan de website van ViSoft.

Het Badhuys werkt met ViSoft

Bij Het Badhuys in Breda werken we met het tekenprogramma Visoft. Nadat we uw wensen hebben geïnventariseerd, werken we uw ideeën uit met het 3D-visualisatieprogramma. Dit levert een fotorealistisch beeld op, dat we vervolgens op een groot scherm kunnen projecteren. Ook krijgt u altijd een print mee naar huis. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op of maak een afspraak voor een adviesgesprek!