Spring naar content
Inspiratie

Hoe wij onze badkamermeubels op maat maken

Iedere stijl en ruimte is weer anders. Om een badkamer te creëren die perfect aansluit op uw wensen en woning is maatwerk onvermijdelijk. Bij Het Badhuys doen we daarom niet anders en hebben we een eigen netwerk van werkplaatsen met interieurbouwers die uw badkamermeubel volledig naar uw wensen bouwt. In dit artikel nemen we u mee in het hele proces naar uw nieuwe maatwerk badkamermeubel, want een van de voordelen van een eigen werkplaats is dat we extra transparant naar u kunnen zijn.

Iets unieks samenstellen met onze adviseurs

Een prachtig meubel samenstellen begint bij een ongekend design. Een meubel komt pas echt tot zijn recht als deze perfect aansluit op de karakteristieke van uw woning. Onze adviseurs komen daarom altijd bij u inmeten en bespreken met u waar het meubel het beste aansluit op uw levensstijl. In onze inspiratieruimte in Breda kunt u daarna alle materialen uitzoeken voor uw meubel. Wilt u een inbouwwastafel of twee waskommen en toch liever een goed onderhoudbare keramische tegel in plaats van natuursteen? Alle combinaties, afmetingen en materialen zijn mogelijk. Onze adviseurs tekenen uw badkamermeubel altijd voor u in tot een fotorealistisch ontwerp. Zo weet u precies waar u mee akkoord gaat en welke meerwaarde het meubel biedt aan uw badkamer.

Door naar de werkplaats

Bij akkoord wordt uw meubel op maat gebouwd bij een van onze gerenommeerde leveranciers. De een is gespecialiseerd in massief houten meubels en de ander in meubels van HI-MACS. Een ding hebben ze allemaal gemeen en dat is dat ze een sublieme afwerking garanderen en een passie voor maatwerk hebben. De ambacht is dan ook perfect terug te zien als het meubel is gerealiseerd.

Uw badkamermeubel op maat geplaatst door professionals

Al onze maatwerk meubels worden geplaatst door een van onze interieurbouwers van Het Interieurhuys. U bent er op deze manier van verzekerd dat het interieur precies tot zijn recht komt, als samen met de adviseur is bedacht. Elk detail wordt hierin meegenomen zodat uiteindelijk ook dat laatste stukje gewoon klopt, en dat is uiteraard terug te zien in het uiteindelijke resultaat.

Uw maatwerk bij Het Badhuys

Bent u enthousiast geworden over onze werkwijze? Maak dan eens een afspraak met een van onze adviseurs van Het Badhuys. We zullen dan samen naar de mogelijkheden kijken om een prachtig maatwerk badkamermeubel voor uw badkamer te creëren. U kunt ook alvast inspiratie opdoen via onze projectpagina. Deze badkamers zijn alle voorzien van een schitterend meubel op maat!