Spring naar content
inspiratie

Hoe we uw badkamer ontwerpen

Een zoektocht naar een nieuwe badkamer is ontzettend leuk en het begint natuurlijk allemaal met het uitwerken van een idee. In onderstaande blog laten we daarom zien welk proces u bij Het Badhuys doorloopt voordat uw droombadkamer gerealiseerd wordt door Het Badhuys realisatie team of uw eigen aannemer.

Uw eigen stijl door inspiratie

De meest logische stap naar het ontwerpen van een nieuwe badkamer is om te starten bij het opdoen van inspiratie. Waar dit vroeger voornamelijk gebeurde door verschillende winkels langs te gaan, zijn de opties tegenwoordig eindeloos. Een veelgebruikte manier om vandaag de dag inspiratie op te doen is doormiddel van Pinterest. Het handige van Pinterest is dat na een tijdje zoeken, Pinterest precies doorheeft wat uw smaak is. Het platform geeft daardoor gerichte resultaten en zo kunt u precies bepalen welk ontwerp past bij uw toekomstige badkamer.

Zien en voelen tijdens een winkel bezoeken

Wanneer u een idee heeft van hoe uw toekomstige badkamer eruit komt te zien dan is het handig om een winkel te bezoeken. Op deze manier kunt u de materialen en onderdelen in het echt zien en natuurlijk voelen. Het experience center van Het Badhuys is de perfecte plek om dit ongestoord te doen. Onze adviseurs staan klaar om u te helpen met uw keus. U zal dan desgewenst een moodboard met onze adviseurs maken met de verschillende materialen en producten welke u mooi vindt. Dit geeft onze adviseurs een goede input voor uw uiteindelijke badkamer ontwerp.

Hoe we uw badkamer ontwerpen

Of u nu direct graag hulp wilt in uw zoektocht of pas als u de badkamer al helemaal voor ogen heeft, er komt een moment wanneer u graag in gesprek wilt met één van onze adviseurs om een uiteindelijk ontwerp te gaan creëren. Wanneer uw badkamerwensen volledig duidelijk zijn bij onze adviseurs, dan zal deze een ontwerp van uw toekomstige badkamer maken in ViSoft. ViSoft is een software programma die het mogelijk maakt om uw toekomstige badkamer alvast te zien doormiddel van fotorealistische 3D-renderingen. Om de voor u gemaakte renderingen te bespreken, plannen we een vervolgafspraak in. Zo kunnen onze adviseurs de tijd aan uw badkamer besteden die het verdient. Een ander voordeel voor het op maat realiseren van uw toekomstige badkamer is dat uw uiteindelijke ontwerp probleemloos gerealiseerd kan worden. Het ontwerp staat namelijk in detail vast dus u zult nooit het probleem hebben dat uw toekomstig bad of meubel niet in uw badkamer past.

Een eigen op maat ontworpen badkamer

Zit u toevallig tijdens het lezen van deze blog ook midden in uw zoektocht naar een nieuwe badkamer en wilt u ook een exclusieve badkamer welke is ontworpen door een van onze creatieve adviseurs? Kom dan eens langs in ons experience center in Breda. Onze adviseurs hebben jaren ervaring in de branche en kunnen u dus perfect helpen om de badkamer van uw dromen te ontwerpen.

Wilt u liever gelijk een adviesgesprek voor uw toekomstige badkamer? Maak dan een afspraak met één van onze vakkundige adviseurs. We heten u van harte welkom bij Het Badhuys in Breda.