Spring naar content
inspiratie

Een luxe badkamer in de 4 trendy stijlen van 2022

Luxe is de afgelopen jaren steeds meer centraal komen te staan in de badkamer. De tijd dat de badkamer puur was voor hygiëne is voorbij. Design en persoonlijkheid staan centraal om een ruimte te creëren die zowel op esthetisch vlak als ontspanning aan alle eisen voldoen. De luxe badkamer van 2022 heeft dan ook weer meer mogelijkheden dan ooit om aan op deze eisen in te spelen. We nemen u graag mee hoe u uw luxe badkamer in 2022 kan inrichten zodat helemaal voldoet aan de badkamertrends van 2022.

1. Hotel Chic is helemaal in

Als er aan luxe wordt gedacht, dan mag de hotel chic stijl niet ontbreken. Bij hotel chic is het de kunst om een ruimte te creëren die zo uit een luxe hotel kan komen. Luxe materialen zoals marmer, chique details en rustige, diepe kleuren maken dat de badkamer een lust wordt voor het oog. De neutrale basis wordt in deze badkamer ondersteund door goud, messing en aardtinten. Zo wordt de unieke stijl gecreëerd die een schitterende luxe aan uw badkamer geeft. Met deze stijl verwachten we ook dat u nog vele jaren vooruit kunt.

2. Simplisme met Japandi

Als u ook maar een beetje interesse heeft op interieurgebied, dan kon u waarschijnlijk al niet om Japandi heen. Japandi is de combinatie van Scandinavisch en Japans en zien we ook steeds meer in de luxe badkamer terugkomen. In deze stijl staan eenvoud, rust en stilte centraal. Materialen als wit marmer, naturel hout en nude tinten kunnen in deze stijl eigenlijk niet missen. Wanneer u daarom op zoek bent naar een ruimte met pure rust in design, dan is Japandi een uitstekend uitgangspunt. Met maatwerk en natuurlijke materialen krijgt u ook de luxe in uw badkamer waar wij zo van houden.

3. Warme sferen in een Mediteraanse badkamer

Wilt u het hele jaar een warm gevoel in uw badkamer krijgen? Dan is de Mediteraanse stijl een passende keus voor uw wensen. De terracotta mogen in 2022 weer, maar ook de al langer populaire zellige tegels passen nog perfect in de luxe badkamer van 2022. Combineer dit met een afstyling met voorwerpen die zo een marktje uit het Mediteraans gebied kan komen, en u zou haast vergeten dat uw badkamer gewoon in Nederland of België staat.

4. Wellness voor puur ontspannen

Puur ontspannen wordt steeds populairder. Wellness krijgt daarom een steeds prominentere plek in de badkamer. Een design die zo uit een luxe kuuroord lijkt te komen, zien we dan ook steeds vaker terug. Een modern simplistisch design waar aardse materialen zoals hout en natuursteen een duidelijke overhand in het ontwerp hebben. Gecombineerd met een privé sauna hoeft u uw woning nooit meer te verlaten om even volledig tot rust te komen.

Uw luxe badkamer in 2022

Bent u benieuwd welke stijl perfect past bij uw luxe badkamer van 2022? Dan nodigen we u graag uit in Het Badhuys zodat we samen uw luxe badkamer kunnen ontwerpen totdat deze volledig aansluit bij uw wensen. U kunt hiervoor contact met ons opnemen of langskomen in ons experience center in Breda. Onze adviseurs nemen alle tijd om samen met u uw droombadkamer te creëren. We kijken uit naar uw komst!