Spring naar content

De roomdivider voor in de badkamer

Een grote open ruimte in uw woning creëren staat prachtig gezien uw woning er lekker licht van wordt en uw huis ruimtelijk oogt. Zo ook in de badkamer. Het nadeel is alleen, en zeker in de badkamer, dat u met zo’n open ruimte een stukje privacy kan missen. Gelukkig kunt u het beste van twee werelden combineren door gebruik te maken van een roomdivider in uw badkamer. Op deze manier creëert u een stukje privacy waar u het wilt zonder in te leveren op de voordelen van een open ruimte. Kom alles te weten over de mogelijkheden van een room divider in ons nieuwe artikel.

Houten roomdivider

Hout is perfect bruikbaar in de badkamer om een natuurlijke en warme uitstraling te creëren. Wanneer u van deze uitstraling houdt, past een houten roomdivider waarschijnlijk prachtig in uw badkamer. De houten roomdivider bestaat over het algemeen uit smalle open stroken zodat het goed licht kan doorlaten en de doorzichtigheid het open karakter van uw badkamer behoudt. Deze divider kunt u bijvoorbeeld perfect naast uw bad plaatsen in een open badkamer zodat u toch een stukje privacy voor uzelf creëert voor tijdens het baden.

Glazen roomdivider

Wilt u echt geen licht verliezen en houdt u van strak modern of trendy? Dan is de kans groot dat de glazen roomdivider uw favoriet is. Naast een strak glazen divider zonder lijst, is het ook erg mooi om voor een glazen divider met zwarte lijst te kiezen. Deze geeft uw badkamer net wat extra karakter en past ook nog is in bijna iedere badkamer. Een aanrader!

Decoratieve muur als roomdivider

Wilt u ook een praktische roomdivider; dan is een decoratieve muur wellicht wat voor u. We kunnen deze muren voor u op maat maken in onze werkplaats zodat u er alle kanten mee op kunt. Wilt u bijvoorbeeld een wand die niet tot het plafond doorloopt zodat de divider net wat natuurlijk licht doorlaat of een wand vol met nissen? Alles is mogelijk zolang u het maar wenst!

Een roomdivider in uw badkamer of andere ruimte

De mogelijkheden van roomdividers zijn eindeloos dus als u benieuwd bent naar de mogelijkheden, dan moet u zich vooral laten adviseren door onze adviseurs.

Wilt u liever direct uw op maat gemaakte houten roomdivider bestellen voor in de badkamer of een andere ruimte in uw huis? Ga dan naar onze partnersite www.houtenroomdivider.nl. Ze zijn in diverse maten beschikbaar zodat u voor elke ruimte een passende roomdivider heeft.