Spring naar content
inspiratie

De oneindige mogelijkheden van badkamermeubels en wastafels

Wilt u in uw badkamer een badkamermeubel of wastafel plaatsen? Kies niet het eerste de beste meubel, maar laat u adviseren over alle mogelijkheden. Het Badhuys licht de mogelijkheden aan u toe, zoals een wastafel op maat!

Een wastafel heeft verschillende functies. Zo zorgt een wastafel niet alleen voor de aankleding van uw badkamer, maar ook dient het een praktisch doel. Zo kunt u in het wastafelmeubel al uw douchespullen, badlakens en verzorgingsproducten opbergen. Een badkamermeubel bestaat uit verschillende onderdelen, zoals een meubel met lades of legrekken, een wastafelblad, een wastafelkraan en een badkamerspiegel. Deze maatwerkproducten zijn los te bestellen en zijn beschikbaar in alle mogelijke maten, uitvoeringen en materialen.

Keramische wastafels van Asselux

Zo kunnen wastafelbladen en meubels van de meest uiteenlopende materialen gemaakt worden. Denk bijvoorbeeld aan massief hout, keramiek, natuursteen, kwartscomposiet, corian, beton en het bijzondere materiaal HI-MACS. Een van de producenten van keramische wastafels is Asselux. Deze producent levert sanitairproducten met uitstekende eigenschappen, een tijdloos design en een brede toepasbaarheid. Door gebruik te maken van de materialen Porcellanato en Keratop zijn alle producten van Asselux duurzaam, krasvast en hitte-, zuur- en vlekbestendig. Dankzij het lichte gewicht en bewerkbaar materiaal is het mogelijk om vrijwel alle vormen te vervaardigen!

Trends in wastafels

Dankzij producenten als Asselux kunt u een wastafelmeubel in alle mogelijke vormen en maten laten vervaardigen. Hiermee zijn de mogelijkheden eindeloos! Wilt u een wastafel dat voldoet aan de nieuwste trends, dan kunt u kiezen voor een opzetwastafel. Bij een opzetwastafel staat de wastafelkom op het wastafelmeubel. Dit zorgt voor een chique en stijlvolle uitstraling van uw badkamer. U kunt kiezen voor opzetwastafels met ronde, vierkante en ovale waskommen, gemaakt van uiteenlopende materialen. Wilt u een opzetwastafel, dan is het verstandig om een goede wastafelkraan te kiezen die boven de waskom uitkomt. Laat u hierbij goed adviseren door uw badkamerspecialist.

Wastafels bij Het Badhuys in Breda

Wilt u in uw badkamer een state of the art wastafel op maat? Breng een bezoek aan Het Badhuys! We zijn een badkamerspeciaalzaak in Breda en kunnen nagenoeg alle badkamermeubels op maat maken. Neem contact met ons op of maak een afspraak en we lichten de mogelijkheden graag aan u toe!