Spring naar content

Binnenkijken: luxe badkamer in Teteringen met interieur

Een van de leukste projecten zijn complete woningverbouwingen. Om een woning die is verouderd en niet zo mooi op elkaar aansluit, te zien opbloeien naar een waar droominterieur blijft een geschenk. Daarnaast kan bij een complete woningverbouwing het interieur vanuit één gedachte worden gebouwd. Dit zorgt voor een uniformiteit en evenwicht wat alleen bij een complete make-over mogelijk is. We begonnen dan ook vol enthousiasme toen we te horen kregen dat we deze vrijstaande woning in Teteringen mochten voorzien van een luxe badkamer met een compleet nieuw interieur, verzorgd door onze collega’s van Het Interieurhuys. Het resultaat is een waar uniek plaatje gecombineerd met pure luxe. Kijk binnen en lees over wat dit project nou echt bijzonder maakt.

Luxe badkamer in modern klassiek

Met een uniformiteit in materialen zult u haast niet zeggen dat de woning in Teteringen uit twee aparte luxe badkamers bestaat. De kleuren zijn neutraal met moderne vormen die een rust aan de badkamer geven. Zo kan het vrijstaand bad en de badkamermeubels extra stralen als schitterende blikvangers. De hexagoon marmerlook tegels voegen daar nog wat extra spanning aan toe. Zo wordt de badkamer niet saai in haar rust, maar wordt deze mooi ondersteunt om in eenvoud te stralen.

Deze luxe badkamer in Teteringen doet daarmee zijn modern klassieke stijl volledig eer aan.

Een interieur zoals geen ander

Deze moderne stijl van de badkamer werd in het interieur gecombineerd met aardse kleuren en een vintage randje. Het interieur kan met een nieuwe keuken, bijkeuken, kantoor en slaapkamer vol maatwerk ook zeker een volledige woningverbouwing worden genoemd.

Naast een schitterend design, speelden een praktische basis ook een hoofdrol in het interieur. Zo zijn van de wanden op een multifunctioneel gebruikt met een inbouwhaard, keukenwand uit taatsdeuren en ‘hidden door’ naar de bijkeuken. Zo is maatwerk niet alleen prachtig, maar ook een meerwaarde aan uw ruimte.

Bekijk het hele interieur in luxe design met vintage via Het Interieurhuys.

Uniformiteit over de gehele woning

Om een luxe in uw woning te creëren is uniformiteit een van de belangrijkste onderdelen. Er werd dan ook tussen de partijen nauw samengewerkt om de neutrale kleuren en moderne vormen over de hele woning te laten terugkomen, maar hoe creëert u dit nu precies?

Er zijn verschillende elementen in de woning die op een creatieve manier de uniformiteit in de woning naar voren brengen. Zo loopt het hexagoonpatroon van de tegels in de badkamer mooi over naar het behang in de aangesloten slaapkamer.

Een ander voorbeeld zijn de aardse materialen en kleuren gecombineerd met zwart elementen die over de hele woning terugkomen. Bruintinten gecombineerd met naturel eikenhout, de zwart spuitwerk keuken met wit marmer blad, keuken apparatuur van Miele en eiken barblad en natuurlijk de badkamer waarbij wit marmer wordt gecombineerd met eiken badkamermeubel. Er kunnen op deze manier genoeg kleuren en materialen worden gecombineerd, maar blijft de rust behouden wat de luxe alleen maar onderstreept.

Elementen die dit interieur zo uniek maakt

Iedereen is uniek en als u de volledige keuzevrijheid heeft, is dit in een interieur ook niet anders. De bewoners maakte hiervan veelvuldig gebruik door in het hele interieur voor maatwerk oplossingen te kiezen. De buffetkasten sluiten op deze manier naadloos aan op het plafond en de inbouwkasten in de bijkeuken laten geen plekje onbenut.

Net als de maten, zijn de materiaalkeuzes bij ons ook onbeperkt. Een wit marmer blad, met zwart spuitwerk fronten en bij allemaal een andere leverancier? Bij ons is het mogelijk en dat draagt bij om iets te creëren wat echt eigen is. Zo kost een uniek design wat extra tijd, maar achteraf krijgt u dit dubbel en dwars terug als u heerlijk van uw woning kunt genieten.

Uw luxe badkamer op maat in Teteringen

Bent u na het lezen van dit artikel ook benieuwd hoe uw woning kan worden verrijkt met een luxe badkamer met al dan niet een compleet droominterieur? Plan dan een afspraak in met Het Badhuys! Het Badhuys is namelijk dé badkamerspecialist in de regio Breda waaronder Teteringen. Bij een complete woningverbouwing gaan we samen met u en Het Interieurhuys zitten om van uw woondromen werkelijkheid te maken. Zo sluit uw interieur en luxe badkamer net zo mooi aan als bovenstaande woning in Teteringen. We kijken uit naar uw komst!