Spring naar content
inspiratie

Badkameraccessoires: meer dan alleen detail

Badkameraccessoires zijn een belangrijk onderdeel van de badkamer gezien ze de stijl bepalen en een praktische bruikbaarheid hebben. Bovendien geven ze de aandacht aan de details in het totale ontwerp. Tegenwoordig is er zo’n uitgebreid assortiment aan badkameraccessoires beschikbaar dat u, uw badkamer volledig kunt afstemmen op uw behoeften en stilistische keuzes. In dit artikel helpen we u om een geïnformeerde keuze te maken bij het selecteren van uw ideale badkameraccessoires.

Toilet accessoires

Bij het renoveren of bouwen van een badkamer is een toilet een van de meest noodzakelijke items. Er zijn daarom een reeks aan accessoires om uw toilet aan te vullen. Toiletrolhouders zijn bijvoorbeeld een essentieel onderdeel van uw wc. Er zijn tegenwoordig naast de traditionele chromen rolhouder met deksel, ook moderne rolhouders in verschillende materialen en kleuren zoals koper en geborsteld RVS. Een andere populaire accessoire is de toiletborstelhouder. Deze kan worden gematcht met de kleur en het materiaal welke voor de toiletrolhouder is gekozen, maar kan tegenwoordig ook ingebouwd worden voor een modern en strak resultaat.

Bad accessoires

Andere populaire badkameraccessoires zijn de bad accessoires. Een populaire accessoire voor het bad zijn de badrekken. Deze badrekken passen over de hele breedte van het bad en zorgen voor voldoende opbergruimte voor al uw badbenodigdheden. Er kan in plaats van een badrek ook gekozen worden voor een badplank. Deze badplanken hebben dezelfde functie als een rek, alleen bestaat deze uit een massief houten plank welke naar uw bad is gezaagd.

Douche accessoires

De keuzemogelijkheid in douche accessoires is ook steeds verder toegenomen. Met de toegenomen interesse in inloopdouches, zijn de inbouwnissen voornamelijk in populariteit toegenomen. Het praktische nut en moderne stijl maakt het dan ook een onmisbare accessoire in de moderne badkamer. Een ander onmisbaar douche accessoire is het handdoekenrek. De keus in handdoekenrekken is tegenwoordig zo groot dat u voor elke stijl wel een passend handdoekenrek kunt vinden. Het is daarnaast ook handig om van uw radiator een handdoekenrek te maken. Zelfs bij een designradiator zijn er tegenwoordig genoeg opties om er een handdoekenrek van te maken zonder dat deze afdoet aan het design.

Overige badkameraccessoires

Een ander badkameraccessoire welke niet vergeten mag worden, is de verlichting. De mogelijkheden die u heeft door gebruik te maken van verlichting, zijn zo groot dat wij hier een apart artikel voor hebben geschreven welke in zijn geheel ingaat over badkamerverlichting. Door gebruik te maken van de juiste verlichting kunt u namelijk de stijl die u voor uw badkamer wilt creëren tot in detail laten overkomen en de aandacht op de juiste accenten leggen.

Badkameraccessoires voor uw badkamer

Zit u toevallig tijdens het lezen van dit artikel ook midden in uw zoektocht naar uw nieuwe badkamer(accessoires) en wilt u een helpende hand bij het bepalen van uw toekomstige badkamerstijl? Kom dan eens langs in ons experience center in Breda. Onze adviseurs hebben al jaren ervaring in de branche dus kunnen u perfect helpen om de badkamer van uw dromen te ontwerpen.

Wilt u liever gelijk een adviesgesprek voor uw toekomstige badkamer(accessoires)? Maak dan een afspraak met een van onze vakkundige adviseurs. We kijken uit naar uw komst