Spring naar content
inspiratie

Uw badkamer op maat gemaakt

Wilt u uw badkamer een eigen en bovenal unieke uitstraling geven? Kies dan voor een badkamer waarbij u meubels, wastafels, douchewanden of andere producten speciaal op maat laat maken. Lees hier meer over de maatwerkoplossingen van Het Badhuys.

Uiteraard is iedere badkamer van Het Badhuys maatwerk: deze wordt specifiek naar uw wens ontworpen, ingericht en afgewerkt met de mooiste materialen en producten. Maar nog belangrijker: geen twee badkamers zijn hetzelfde. Heeft u in uw badkamer bijvoorbeeld te maken met een onhandige hoek of met een onpraktische schuine wand? Dan wilt u de ruimte die u heeft zo optimaal mogelijk benutten. Standaard badkamermeubels of wastafels zijn misschien te groot of passen niet in de ruimte. Kies dan voor op maat gemaakte badkamermeubels, wastafels, ligbaden, douchewanden, kasten, legplanken en meer. Hiervoor bent u bij Het Badhuys aan het juiste adres.

Vakkundige timmerlieden en meubelmakers

Geef uw maatwerkwensen aan ons door en wij laten deze producten op maat maken door een gerenommeerd bouwbedrijf met vakkundige timmerlieden en meubelmakers. Precies zoals u het wilt en zoals het in uw badkamer past. Onze maatwerk badkamerproducten kunnen gemaakt worden van verschillende materialen, zoals massief hout, natuursteen, kwartscomposiet, corian, beton en het bijzondere materiaal HI-MACS.

Grenzeloze mogelijkheden van HI-MACS

HI-MACS is een modern en zeer handig materiaal. Door het te verhitten kan het in iedere gewenste vorm geplaatst worden. U krijgt hierdoor altijd een uniek maatwerkproduct dat exact aansluit op uw wensen! Daarnaast is het een duurzaam en sterk materiaal dat geruime tijd meegaat. En raakt het materiaal in de loop der tijd beschadigd, dan is dit gemakkelijk te herstellen. U laat het materiaal opnieuw verhitten, waarna het teruggevormd kan worden naar de oorspronkelijke staat.

Maatwerkproducten zijn uniek

Dus kiest u voor een wastafelmeubel van eikenhout of HI-MACS? En kiest u voor ronde vormen of juist voor een hoekig meubel? Wij zorgen voor een bijzonder en uniek ontwerp dat feilloos past in uw badkamer. Zo wordt niet alleen de beschikbare ruimte benut: ook heeft u een uniek product dat u niet zomaar bij een standaard sanitairzaak koopt. Wilt u meer weten over de maatwerkoplossingen van Het Badhuys? Neem contact met ons op!