Spring naar content

Badkamer inspiratie: de wastafel

In onze badkamer inspiratie blogs geven we u verschillende ideeën voor uw badkamer. In dit blog kijken we naar welke kant u op kunt gaan met de wastafel. De wastafel is met uitstek het element in de badkamer waar u creatief mee kunt zijn gezien er een verscheidenheid aan kranen, wasbakken/kommen, meubels, spiegels en tegels zijn waarmee u kunt combineren. Benieuwd welke combinaties wij hebben uitgezocht? Lees dan snel verder.

Luxe: mozaïek tegels

We beginnen de blog met een prachtige combinatie welke lekker opvalt door de opvallende kleuren. Door uw wastafel wand te betegelen met mozaïektegels en hierbij een opvallende kraan te kiezen, maakt u van uw wastafel een mooie eyecatcher. U kunt hiermee ook nog verschillende kanten opgaan. Zo straalt de onderstaande wastafel pure luxe uit door de gekozen kleuren, maar u kunt dit bijvoorbeeld ook rustig en modern laten ogen door gebruik te maken van neutraal gekleurde tegels.

De klassieker: Wit in combinatie met chroom

Wit met chroom is natuurlijk de klassieker in de badkamer en kunt u ook uitstekend in de luxe badkamer gebruiken. Als u er namelijk een moderne houtlook meubel bij neemt is er weinig wat deze strakke en rustige look kan evenaren. U kunt daarnaast nog gewoon de keuze maken voor een opbouw of inbouw wastafel want beide staat eigenlijk net zo mooi!

Uniek: het gebruik van portugese tegels

Houdt u van iets compleet unieks? Dan is uw wastafel combineren met Portugese tegels wellicht iets voor u. Deze bekende tegels zijn in een eindeloze variatie aan kleuren en patronen verkrijgbaar waardoor u genoeg ruimte heeft om iets unieks te creëren. De tegels kunnen daarnaast uitstekend met verschillende soorten kranen en wasbakken combineren.

Kleurrijk: groene tegels

Groen is helemaal trendy in de badkamer en met onderstaande groene tegels bent u er zeker van dat uw sanitair opvalt. Onderstaande tegels zijn uiterst goed te combineren met een zwarte accessoires. Als u een iets lichtere kleur groen wilt voor uw badkamer, raden we jade groene tegels aan. Deze tegels kunnen recht of in visgraatpatroon worden gelegd en zijn perfect te combineren met chromen kranen en een witte wasbak.

Modern: Wit met zwarte accessoires

En als laatst is er de combinatie van de moderne badkamer: wit combineren met zwarte accessoires. Deze combinatie zorgt ervoor dat uw accessoires mooi opvallen terwijl het wit voor een rustig geheel zorgt. U heeft daarnaast genoeg keuze in welke accessoires u zwart wilt hebben want vrijwel elke is in het zwart verkrijgbaar. Onze voorkeur gaat uit naar de zwarte kranen met lampen en spiegel zoals op de onderstaande afbeelding te zien!

Meer inspiratie voor wastafels

Bent u benieuwd welke designideeën onze adviseurs voor uw wastafel heeft? Kom dan langs in ons experience center in Breda. Onze adviseurs geven u graag over de advies over de huidige trends op badkamergebied en weten als geen ander hoe ze de badkamer van uw dromen kunnen ontwerpen.

Wilt u liever gelijk een adviesgesprek? Maak dan een afspraak. We heten u van harte welkom bij Het Badhuys in Breda.