Spring naar content
het badhuys

Exclusieve badkamer showroom

Loopt u warm voor een woning met een exclusieve uitstraling? Een woning waar diverse designmeubels in geplaatst zijn en waarin gebruik is gemaakt van kwalitatief hoogwaardige materialen? Wilt u uw woning een exclusieve uitstraling geven, dan kan de badkamer natuurlijk niet achterblijven. Gelukkig zijn er tal van mogelijkheden om uw badkamer een luxueuze en designvolle uitstraling te geven: kies voor Het Badhuys in Breda.

Inspiratie voor uw badkamer

Het Badhuys is een badkamerspeciaalzaak in de Brabantse plaats Breda. Wij ontwerpen, bouwen, renoveren en monteren complete badkamers. Wij zijn echter geen standaard badkamerzaak: wij willen u inspireren en betrekken in het ontwerpproces. In ons experience center in Breda – een soort showroom – kunt u zeer veel inspiratie opdoen en kennismaken met onze exclusieve badkamermeubels en badkamerartikelen.

Exclusieve badkamershowroom in Breda Het Badhuys

Designartikelen van topmerken

In de inspiratieruimte tonen wij u onder andere ligbaden, regendouches, wandclosetten, wastafels, kranen, radiatoren en maatwerk kasten en badkamermeubels. Maar dat niet alleen: ook tonen wij u tal van unieke badkamerartikelen en meubels, zoals decoratieve wandpanelen van mos en prachtige wandtegels en vloertegels van keramiek. Deze items zijn van exclusieve topmerken, zoals Greenwalls en Grespania Ceramica. Daarnaast hebben wij tal van producten van de designmerken JEE-O, Asselux, Geesa, Hot Bath, Instamat, Laufen, LoooX, Mosa en Vola.

Maatwerk badkamer van Het Badhuys waarin HI-MACS badkamermeubel op maat is gebouwd.

Bezoek onze badkamershowroom in Breda

Bent u enthousiast geworden en wilt u meer weten over de mogelijkheden? Aarzel dan niet en breng een bezoek aan Het Badhuys aan de Neerloopweg 24 in Breda. Bewonder al het moois in onze showroom en stel uw vragen aan onze verkoopadviseurs. Wilt u graag en diepgaander advies rondom uw badkamer, dan adviseren wij u een afspraak te maken. Zo voorkomt u dat u lang moet wachten. Neem dus gerust contact met ons op!

Laat je inspireren

Wat we doen

vakmanschap

Realisatieteam van vakmensen

Een schitterend ontwerp komt pas echt tot leven als deze naadloos wordt doorvertaald door vakmannen met een ongekende kennis en passie voor hun vak. Met ons eigen realisatieteam kunnen we dit als geen ander realiseren. Elk ontwerp wordt omgetoverd tot een prachtig plaatje.