Spring naar content
het badhuys

Design badkamers Breda

Bent u helemaal weg van design? Kies dan voor een design badkamer van Het Badhuys. Wij maken de mooiste en modernste design badkamers, voorzien van trendy producten, luxueus sanitair en een moderne en strakke afwerking. Voor de realisatie van deze design badkamers werken we onder andere met de hippe en exclusieve merken Geesa, LoooX, Laufen, Grespania, Hotbath, Geberit en Villeroy & Boch.

Design badkamers met moderne gadgets

Bovendien werkt Het Badhuys met de nieuwste snufjes en gadgets op badkamergebeid: moderne lichtschakelaars, USB-poorten, telefoonladers, stopcontacten en spotjes en ledverlichting. Ook kunnen wij ervoor zorgen dat u met uw smartphone of tablet de spotjes en verlichting in uw badkamer kunt bedienen.

Badkamer met strak design gerealiseerd in Breda.

Grenzeloze mogelijkheden van Het Badhuys

Bij Het Badhuys ontwerpen, bouwen, renoveren en monteren we complete badkamers en toiletten. Wij zijn geen standaard sanitairzaak: wij willen u inspireren en betrekken u nauw bij het ontwerpproces. Vervolgens komen we tot een badkamerontwerp waarin maatwerk, beleving en design centraal staat. In ons interactieve experience center  in Breda – een soort showroom – ziet u wat wij allemaal kunnen realiseren. Van regendouches en ligbaden tot radiatoren, wand- en vloertegels en maatwerk meubels, wastafels, douchewanden. De mogelijkheden zijn grenzeloos.

Laat je inspireren

Wat we doen

VAKMANSCHAP

Realisatieteam van vakmensen

Een schitterend ontwerp komt pas echt tot leven als deze naadloos wordt doorvertaald door vakmannen met een ongekende kennis en passie voor hun vak. Met ons eigen realisatieteam kunnen we dit als geen ander realiseren. Elk ontwerp wordt omgetoverd tot een prachtig plaatje.