Spring naar content
het badhuys

Het moet kloppen, tot in detail!

Samen maken we de mooiste badkamers en interieurs. Wat we maken en hoe we dat doen, zegt veel over wie we zijn. Toch gaan we nog een stap verder. Precies zoals we altijd gewend zijn om te doen. Daarom nemen we u mee naar de oorsprong van ons bedrijf, maken we u deelgenoot van de ontwikkelingen die we de afgelopen jaren doormaakten en vertellen we u over de ambitie die we bij Het Badhuys en Het Interieurhuys hebben.

Over onze grondlegger Martijn van Mosel

Ons verhaal begint bij Martijn van Mosel (1976), onze grondlegger. Hij groeit op aan de Bredase Baronielaan. Met de kennis van nu begint in deze laan – met zijn herenhuizen uit het begin van de twintigste eeuw – Martijns passie voor interieurs. Hij kan dan nog niet vermoeden dat interieurinrichting een hoofdrol gaat spelen in zijn loopbaan.

De eerste jaren bouwt Martijn de badkamers alleen. Dit onder de naam Van Mosel Totaalonderhoud. Met succes! Hij onderscheidt zich door zeer precies te zijn in de uitvoering. Ook bijzonder is dat hij vanaf de eerste badkamer die hij bouwt, investeert in het fotograferen van de resultaten. Professionele fotografie met veel aandacht voor de details, de stijl en de juiste lichtinval. Al snel heeft hij een website waarop alle werken te zien zijn.

Met Van Mosel Totaalonderhoud bouwt hij een uitgebreid portfolio op, direct in het topsegment. Zijn hang naar perfectie heeft echter ook een nadeel: het werktempo. “Anderen bouwden sneller een badkamer dan ik” zegt Martijn daarover. Van lieverlee verzamelt Martijn daarom andere professionals om zich heen die net zo perfect kunnen uitvoeren wat hij in zijn hoofd heeft, maar dan sneller. Hij blijft wel eindverantwoordelijk voor het resultaat. Alles moet kloppen, tot in detail. Ook de bedrijfsnaam. Het bedrijf is gegroeid en bestaat allang niet meer alleen uit Martijn.

Het Badhuys, want een badkamer is meer dan een wasgelegenheid

Van Mosel Totaalonderhoud bouwt voor veel zaken in de regio en besluit om op 3 december 2014 een eigen sanitairzaak te openen, onder de naam Het Badhuys. De visie dat een badkamer méér is dan een plek om je te wassen, is terug te zien in alle ontwerpen die team Het Badhuys maakt.

Een vervolgstap in het maken van maatwerk badkamers vindt plaats op 15 juni 2016. Dan neemt Martijn Interieurbouwer Fasen over aan de Dreef in Princenhage. Met het zelf leveren van maatwerk voor in badkamers onderscheidt Het Badhuys zich zo van andere sanitairzaken.

Vanaf dat moment trekt Martijn interieurarchitecten naar zich toe; net als hij, harde werkers die gaan voor perfectie. Daarnaast bouwt hij aan verschillende buitenteams met ieder hun specialisme, zoals het installeren van badkamers of het plaatsen van keukens en/of complete maatwerk interieurs. Elk project dat op deze manier tot stand komt, wordt met aandacht en oog voor detail fotografisch vastgelegd en op de website geplaatst. Martijn: “Graag showen we wat iedereen maakt. Dit omdat we er trots op zijn, maar ook omdat de fotografie onze creativiteit laat zien.”

Samen bouwen we aan iets moois!

Dat brengt ons bij Het Badhuys en Het Interieurhuys anno nu, waarbij de lat voor iedereen in het team hoog ligt om klanten van a tot z te ontzorgen. Het complete plaatje moet kloppen, tot in detail! Dat betekent dat we altijd bezig zijn met de nieuwste innovaties op het gebied van sanitair en interieurinrichting. Maar ook dat we veel aandacht besteden aan het meedenken met u als klant. Niks is ons te gek om het u naar de zin te maken, denk maar aan het plaatsen van een nooddouche of noodkeuken tijdens de werkzaamheden. Uit eigen ervaring weten we wat een interieur waarover is nagedacht, kan toevoegen aan uw huis. Maakbaar in ieder denkbare stijl. Van hotelchique tot robuust en natuurlijk.

KOM LANGS

Samen dromen

We denken graag met u mee bij het creëren van uw droombadkamer. Tijdens uw bezoek doet u samen met een van onze adviseurs inspiratie op en bespreken we al uw wensen. U kunt hiervoor vrijblijvend een afspraak inplannen via onze website.

VAKMANSCHAP

Realisatieteam van vakmensen

Een schitterend ontwerp komt pas echt tot leven als deze naadloos wordt doorvertaald door vakmannen met een ongekende kennis en passie voor hun vak. Met ons eigen realisatieteam kunnen we dit als geen ander realiseren. Elk ontwerp wordt omgetoverd tot een prachtig plaatje.