Blog

Op de hoogte blijven van de nieuwste badkamertrends, aanbiedingen en nieuwtjes over Het Badhuys? Bekijk dan hier het laatste nieuws.

Nieuws

 • Badkamertrends volgens adviseur Ed van Schijndel

  Badkamertrends volgens adviseur Ed van Schijndel

  Een nieuwe badkamer aanschaffen begint bij Het Badhuys, dé badkamerspeciaalzaak van Breda en omgeving! Adviseur Ed van Schijndel vertelt u graag wat de nieuwste trends op badkamergebied zijn. 

 • Adembenemende tegels van Terratinta Ceramiche

  Adembenemende tegels van Terratinta Ceramiche

  Uw badkamer voorzien van kwalitatief hoogstaande tegels met een onnavolgbaar design? Maak uw keuze voor de tegels van Terratinta Ceramiche, een tegelproducent uit Italië. De tegels zijn exclusief verkrijgbaar via geselecteerde verkooppunten. Het Badhuys in een van hen!
   

 • Welk bad kiest u? Het Badhuys geeft advies

  Welk bad kiest u? Het Badhuys geeft advies

  Heerlijk ontspannen begint in uw badkamer. Met een ligbad verandert u uw badkamer eenvoudig in een spa. Gewoon bij u thuis! Het Badhuys vertelt u graag meer over de soorten baden én de unieke eigenschappen.

 • Coverlam: flinterdunne maar oersterke tegels van keramiek

  Coverlam: flinterdunne maar oersterke tegels van keramiek

  Wilt u uw badkamer een exclusieve en unieke uitstraling geven? Maak dan kennis met de keramische tegels Coverlam van Grespania Ceramica. Deze flinterdunne maar oersterke tegels zijn beschikbaar in diverse grote formaten. Het Badhuys vertelt u meer over de mogelijkheden!

 • Tips voor de aankoop van badkamertegels

  Tips voor de aankoop van badkamertegels

  Lange tijd was de badkamer zonder tegels in, maar dit lijkt langzaamaan te veranderen: tegels mogen weer gezien worden! Het Badhuys geeft u enkele tips waar u op moet letten bij de aanschaf van badkamertegels.

 • Mogelijkheden spiegels in badkamer

  Mogelijkheden spiegels in badkamer

  Een onmisbaar onderdeel van de badkamer is de badkamerspiegel. Dankzij de spiegel kunt u naar uw spiegelbeeld kijken en kunt u eenvoudig uw haren in model brengen en uw make-up aanbrengen. Het Badhuys geeft u meer informatie over de mogelijkheden van badkamerspiegels.

 • Tips voor een kleine badkamer

  Tips voor een kleine badkamer

  Beschikt u in uw woning over een kleine badkamer? Het Badhuys geeft u enkele tips hoe u het maximale uit de ruimte kunt halen en u deze optisch groter laat lijken. Lees er hier meer over en doe er uw voordeel mee!

 • Kleed uw badkamer aan met mos

  Kleed uw badkamer aan met mos

  Het Badhuys deelt graag de laatste badkamertrends met u. Een bijzondere trend die absoluut uw aandacht zal trekken, is het gebruik van decoratieve wandpanelen van mos! Lees er meer over op onze blog. 

 • Het Badhuys steunt lokale initiatieven en ondernemingen

  Het Badhuys steunt lokale initiatieven en ondernemingen

  Het Badhuys in Breda staat middenin de samenleving. Zo ligt ons bedrijfspand niet alleen letterlijk op steenworpafstand van de binnenstad van Breda: ook hebben wij onze naam verbonden aan diverse lokale initiatieven en ondernemingen. Lees er hier meer over!

 • Zo houdt u uw badkamer als nieuw!

  Zo houdt u uw badkamer als nieuw!

  U kent het vast: u heeft een nieuwe badkamer laten plaatsen, maar binnen een mum van tijd heeft u in de ruimte last van kalkaanslag en ander ophopend vuil. Het Badhuys geeft u graag enkele tips hoe u uw badkamer kunt schoonmaken én schoon kunt houden!

 • Nieuw bij Het Badhuys: JEE-O

  Nieuw bij Het Badhuys: JEE-O

  Het Badhuys heeft sinds kort een nieuwe productlijn aan het assortiment toegevoegd: JEE-O! Dit prachtige merk staat garant voor designvolle kranen, ligbaden, douches en wastafels. Lees op deze blog meer over dit bijzondere sanitairmerk!

 • De nieuwe mogelijkheden van ligbaden

  De nieuwe mogelijkheden van ligbaden

  Wilt u in uw badkamer een ligbad plaatsen? Dan is het verstandig u goed te verdiepen in de mogelijkheden. Er is namelijk van alles mogelijk op het gebied van ligbaden. Niet alleen wat betreft formaten en vormen, maar ook op het vlak van materiaalgebruik, interieurstijlen of de toepassing van vernieuwende technieken.

 • Nieuwe trends voor badkamertegels

  Nieuwe trends voor badkamertegels

  De vloer of wand van uw badkamer voorzien van nieuwe tegels? U kunt natuurlijk kiezen voor standaard badkamertegels, maar er is zoveel meer mogelijk. Het Badhuys licht in deze blog graag enkele trends aan u toe!
   

 • Tips voor raamdecoratie in de badkamer

  Tips voor raamdecoratie in de badkamer

  Sfeer creëren in uw badkamer? Kies voor raamdecoratie met een modern design en een goede kwaliteit! Er is heel veel keuze in raamdecoratie. Het Badhuys zet de meest gangbare en meest vernieuwende raamdecoraties voor u op een rij.

 • Badkamerkranen in diverse stijlen, materialen en designs

  Badkamerkranen in diverse stijlen, materialen en designs

  Wilt u uw badruimte voorzien van nieuwe kranen, zoals een badkraan, douchekraan en wastafelkraan? Er is veel mogelijk. Zo zijn er kranen in tal van stijlen, materialen en designs. Het Badhuys geeft u meer informatie over de mogelijkheden in badkamerkranen.

 • Verlichting in uw badkamer? Let op deze zaken!

  Verlichting in uw badkamer? Let op deze zaken!

  Wilt u verlichting in uw badkamer, dan moet deze verlichting niet alleen bestand zijn tegen vocht: ook moet de verlichting sfeer uitstralen én moet het voldoende licht brengen. Het Badhuys geeft u graag enkele tips voor de aanschaf van badkamerverlichting!
   

 • De oneindige mogelijkheden van badkamermeubels en wastafels

  De oneindige mogelijkheden van badkamermeubels en wastafels

  Wilt u in uw badkamer een badkamermeubel of wastafel plaatsen? Kies niet het eerste de beste meubel, maar laat u adviseren over alle mogelijkheden. Het Badhuys licht de mogelijkheden aan u toe, zoals een wastafel op maat!

 • Ontwerp uw badkamer in 3D

  Ontwerp uw badkamer in 3D

  Een nieuwe badkamer ontwerpen? Bij Het Badhuys in Breda werken we met het 3D-tekenprogramma ViSoft! Lees hier meer over dit bijzondere en vooral handige tekenprogramma, waarmee u tijdens de ontwerpfase een levensecht beeld krijgt van uw toekomstige badkamer.
   

 • Mogelijkheden voor het ontharden van leidingwater

  Mogelijkheden voor het ontharden van leidingwater

  Heeft u in uw gemeente te maken met hard water? Hard water of kalkrijk water veroorzaakt kalkaanslag aan leidingen, huishoudelijke apparaten en de tegels en meubels in uw badkamer. Lees hier meer over de mogelijkheden voor het ontharden van uw leidingwater.

 • Verwarm uw badkamer of doucheruimte

  Verwarm uw badkamer of doucheruimte

  Een badkamer verwarmen zodat de ruimte een aangename tempratuur krijgt? Er zijn heel wat mogelijkheden om uw badkamer te verwarmen. Maar welke vorm van badkamerverwarming past het beste bij uw wensen? Het Badhuys zet enkele mogelijkheden op een rij.

 • Milieuvriendelijke oplossingen voor badkamers

  Milieuvriendelijke oplossingen voor badkamers

  Duurzaamheid en milieuvriendelijkheid zijn veelgehoorde termen. We willen niet alleen geld besparen, maar we willen ook iets doen om het milieu te ontlasten. Maar wist u dat u deze duurzaamheid ook kunt doortrekken naar de badkamer? Lees in deze blog meer over milieuvriendelijke oplossingen voor badkamers!

 • Onderhoud aan uw badkamertegels

  Onderhoud aan uw badkamertegels

  Is uw badkamer voorzien van tegels? Door intensief gebruik kunnen deze tegels vies of dof worden. Bovendien kan er vuil ophopen tussen de voegen. Het is daarom belangrijk uw badkamertegels goed te onderhouden, zodat ze extra lang meegaan. Het Badhuys geeft u enkele tips voor onderhoud aan uw tegels.

 • Sunshower: wellness onder de douche

  Sunshower: wellness onder de douche

  Tijdens het douchen het nuttige met het aangename combineren? Kies voor de Sunshower. Deze compacte zonnebank met UV- en infraroodstraling plaatst u gemakkelijk in uw douchecabine. Lees hier meer over dit unieke product!

 • Uw badkamer op maat gemaakt

  Uw badkamer op maat gemaakt

  Wilt u uw badkamer een eigen en bovenal unieke uitstraling geven? Kies dan voor een badkamer waarbij u meubels, wastafels, douchewanden of andere producten speciaal op maat laat maken. Lees hier meer over de maatwerkoplossingen van Het Badhuys.