Spring naar content
het badhuys

Badkamerzaak Breda

Zoekt u een nieuwe badkamer? Bijvoorbeeld omdat uw huidige badkamer gedateerd is en gemoderniseerd mag worden? Of bent u in een nieuwe woning getrokken en beschikt deze over een badkamer die niet aan uw wensen voldoet? Wat de aanleiding ook is: vertrouw in deze gevallen op de professionaliteit en het vakmanschap van Het Badhuys in Breda! Bij onze badkamerzaak vindt u exclusieve badkamers en deze kunnen we vakkundig installeren en monteren.

Inspiratieruimte in Breda

Het Badhuys is een veelzijdige badkamerzaak: wij ontwerpen, bouwen, renoveren en monteren complete badkamers en toiletten. Dit zijn exclusieve badkamers met oog voor detail en afwerking. Hoe gaan wij te werk? In onze inspiratieruimte in Breda – dit is een soort showroom – kunt u volop inspiratie opdoen voor uw badkamer. In de interactieve showroom hebben we ligbaden, regendouches, wandclosetten, wastafels, kranen en radiatoren uitgestald, net als een selectie van onze maatwerk meubels, wastafels en douchewanden. Voor de tegels en wandafwerking kunt u terecht bij de stalenruimte van Het Badhuys: hier kunnen wij u honderden vloer- en wandtegels laten zien.

Badkamerzaak in Breda Het Badhuys.

3D-ontwerp en realisatie van de badkamer

Heeft u inspiratie opgedaan, dan bespreken we met u uw wensen. Hoe ziet uw ideale badkamer eruit? Welke materialen vindt u mooi en wat voor faciliteiten wilt u in uw badkamer verwerken? Aan de hand van uw ideeën en verwachtingen verrassen onze adviseurs u met een realistisch 3D-ontwerp, waarin maatwerk, beleving en design centraal staat. Kunt u zich helemaal vinden in het ontwerp, dan gaan we aan de slag met de realisatie van uw badkamer. Wij werken hiervoor samen met professionele loodgieters, tegelzetters, timmerlieden en stukadoors. Deze professionals hebben jarenlange ervaring in het realiseren van droombadkamers! Uiteraard monteren ze ook al het sanitair en zorgen ze voor de installatie van onder andere de elektra en het licht. Zo kunt u uw badkamer snel in gebruik nemen!

Laat je inspireren

Wat we doen

VAKMANSCHAP

Realisatieteam van vakmensen

Een schitterend ontwerp komt pas echt tot leven als deze naadloos wordt doorvertaald door vakmannen met een ongekende kennis en passie voor hun vak. Met ons eigen realisatieteam kunnen we dit als geen ander realiseren. Elk ontwerp wordt omgetoverd tot een prachtig plaatje.