Spring naar content
het badhuys

Badkamerspecialist Waalre

Bent u op zoek naar een badkamerspecialist in Waalre omdat u graag uw huidige badkamer wilt verbouwen, renoveren of wilt plaatsen in uw nieuwbouwhuis? Dan staat Het Badhuys voor u klaar. Bij Het Badhuys zijn we namelijk gespecialiseerd in badkamers en toiletten en kunnen we onze klanten volledig van A tot Z ontzorgen in hun reis naar hun nieuwe droombadkamer. Ons experience center in Breda is ook geen uur rijden van Waalre verwijderd wij komen de badkamer bij interesse gewoon in Waalre bezorgen en/of realiseren. Lees verder om meer over onze werkwijze te weten te komen!

Over Het Badhuys

Het Badhuys is in 2015 in Breda geopend. Onze visie is het leveren en realiseren van volledige maatwerk badkamers om de dromen van onze gasten waar te maken met hun droombadkamer. We zetten ons vandaag de dag dan ook nog dagelijks in om deze visie realisatie te laten worden voor onze gasten, met de mooiste badkamers als gevolg.

De badkamerspecialist in Waalre heeft deze badkamer met licht eiken badkamermeubel gerealiseerd en geplaats in Breda.

Onze werkwijze

Bij Het Badhuys ontzorgen we u volledig van A tot Z. Naast het ontwerp staan we namelijk ook voor u klaar om uw complete badkamer te leveren, bouwen, renoveren en monteren:

  • Ontwerp: Het ontwerp voor uw droombadkamer maakt u samen met onze adviseurs. Ze houden hierbij nauw contact met u zodat het ontwerp precies aansluit op uw smaak en verwachtingen.
  • Maatwerk: Bij Het Badhuys staat maatwerk centraal. We hebben kleine groep leverancier die zijn geselecteerd op een subliem afwerkingsniveau en passie voor maatwerk. Zo kunnen we uw badkamermeubels volledig op maat bouwen.
  • Realisatie: Ons realisatieteam bestaat alleen maar uit professionals die hun vak als geen ander kennen zoals tegelzetters, loodgieters, en timmerlieden. Zo klopt uw gerealiseerde badkamer tot in detail met het vormgegeven ontwerp.

Badkamer met een eigentijdse industriële stijl.

Bezoek ons experience

Ontdek zelf welke meerwaarde Het Badhuys u kan bieden in uw reis naar uw droombadkamer. Maak gerust een afspraak in ons experience center en laat u inspireren.

Laat je inspireren

Wat we doen

VAKMANSCHAP

Realisatieteam van vakmensen

Een schitterend ontwerp komt pas echt tot leven als deze naadloos wordt doorvertaald door vakmannen met een ongekende kennis en passie voor hun vak. Met ons eigen realisatieteam kunnen we dit als geen ander realiseren. Elk ontwerp wordt omgetoverd tot een prachtig plaatje.