Spring naar content
het badhuys

Badkamerspecialist Roosendaal

Is uw badkamer hoognodig aan vervanging toe en wilt u een badkamer die anders is dan alle anderen? Breng een bezoek aan Het Badhuys in Breda! Wij ontwerpen, bouwen, renoveren en monteren complete badkamers en toiletten. Dit doen wij voor klanten in de wijde omgeving, waaronder in Roosendaal!

Wij inventariseren uw wensen

Het Badhuys is geen standaard badkamerzaak: wij betrekken u bij het ontwerpproces. Wij luisteren nauw naar uw wensen en ideeën en komen zo tot een badkamerontwerp waarin maatwerk, beleving en design centraal staat. Komt u bij ons binnen, dan willen wij u eerst onderdompelen in de grote verscheidenheid aan mogelijkheden. Wij leiden u rond door ons experience center, laten u onze creative studio zien en bladeren met u door onze collectie productboeken. Zijn uw wensen geïnventariseerd, dan gaan onze badkameradviseurs aan de slag met een badkamerontwerp op maat!

Ontwerp van de badkamerinrichting

Dit ontwerp wordt gemaakt met een 3D-ontwerpprogramma: dit levert u een fotorealistisch beeld op van hoe de badkamer eruit kan komen te zien, inclusief badkamerinrichting en wand- en vloerafwerkingen. Gaat u akkoord met dit ontwerp, dan gaan wij over op de realisatie van de badruimte. Wij werken hiervoor samen met ervaren en deskundige medewerkers als loodgieters, tegelzetters, timmerlieden en stukadoors. U kunt er uiteraard ook voor kiezen om de bouw of montage zelf op u te nemen. Wat u wilt.

Badkamer ontwerpen door adviseurs van Het Badhuys in Breda.

Maak nú een afspraak

Wilt u meer weten over de mogelijkheden of wilt u direct een afspraak met ons inplannen? Schroom niet en neem contact met ons op! Onze verkoopadviseurs lichten een en ander aan u toe en realiseren samen met u uw droombadkamer!

Laat je inspireren

Wat we doen

VAKMANSCHAP

Realisatieteam van vakmensen

Een schitterend ontwerp komt pas echt tot leven als deze naadloos wordt doorvertaald door vakmannen met een ongekende kennis en passie voor hun vak. Met ons eigen realisatieteam kunnen we dit als geen ander realiseren. Elk ontwerp wordt omgetoverd tot een prachtig plaatje.