Spring naar content
het badhuys

Badkamerspecialist Oud Gastel

Heeft u na een periode van wikken en wegen de knoop doorgehakt en wilt u uw badkamer vernieuwen? U bent in deze gevallen op zoek naar een ervaren en deskundige badkamerspecialist die u niet alleen kan ondersteunen bij het leveren van de benodigde sanitairproducten: u wilt ook een specialist die de badkamer volledig ontwerpt en desgewenst installeert en monteert! Kies voor Het Badhuys, een badkamerspeciaalzaak in Breda. Wij helpen klanten in de wijde omgeving, waaronder in Oud Gastel!

Het experience center van Het Badhuys

In Breda vindt u Het Badhuys, een badkamerspeciaalzaak dat nieuwe badkamers en toiletten ontwerpt, bouwt, renoveert én monteert. Om u te inspireren, hebben wij een grote showroom – ons experience center genaamd. In ons experience center kunnen wij u verschillende voorbeeldbadkamers laten zien, compleet met badkamerinrichting als vloeren, wanden, ligbaden, regendouches, wandclosetten, wastafels, kranen en radiatoren. Ook ziet u er een selectie van onze maatwerkartikelen, zoals meubels, ligbaden, wastafels en douchewanden. Op de bovenverdieping van Het Badhuys ziet u onze creative studio met voorbeelden van honderden vloer- en wandtegels.

U wordt nauw betrokken bij het ontwerp

Het Badhuys is geen standaard sanitairzaak: wij willen u inspireren en betrekken u nauw bij het ontwerpproces. Heeft u rondgekeken in ons experience center en creative studio, dan wordt er overgegaan op de ontwerpfase. Hierbij luisteren wij nauw naar uw wensen en komen zo tot een badkamerontwerp waarin maatwerk, beleving en design centraal staat. Voldoet het ontwerp aan uw verwachtingen, dan wordt de badkamer volgens afspraak gerealiseerd. Hierbij werkt Het Badhuys met vakmensen die een hoog afwerkingsniveau en een klantvriendelijke werkwijze nastreven.

Luxe badkamer met lichte kleuren en matrialen gerealiseerd door Het Badhuys; de badkamerspecialist in Oud Gastel.

Plan een adviesafspraak in

Komt u uit de omgeving van Oud Gastel en wilt u meer weten over de mogelijkheden van Het Badhuys? Kom langs in onze showroom of maak een adviesafspraak om de mogelijkheden van úw badkamer te bespreken. Zo ontvangt u een diepgaand advies op maat.

Laat je inspireren

Wat we doen

VAKMANSCHAP

Realisatieteam van vakmensen

Een schitterend ontwerp komt pas echt tot leven als deze naadloos wordt doorvertaald door vakmannen met een ongekende kennis en passie voor hun vak. Met ons eigen realisatieteam kunnen we dit als geen ander realiseren. Elk ontwerp wordt omgetoverd tot een prachtig plaatje.