Spring naar content
het badhuys

Badkamerspecialist Oisterwijk

Vindt u het hoog tijd om uw badkamer te renoveren of te vernieuwen door een echte badkamerspecialist in Oisterwijk? Dan bent u op het juiste adres bij Het Badhuys. Het Badhuys is een badkamer speciaalzaak welke is gespecialiseerd in het ontwerpen, bouwen, renoveren en monteren van complete badkamers en toiletten. Het Badhuys is gevestigd in Breda en daarom geen halfuur van Oisterwijk verwijdert. En het mooie is: wij komen uw badkamer gewoon in Oisterwijk bezorgen en realiseren!

Van badkamerontwerp tot realisatie

Vanaf het moment dat u onze winkel betreed, willen wij u graag ontzorgen. Onze verkoopadviseurs staan voor u klaar om deskundig advies op maat te geven. Verder is ons doel om van uw droombadkamer werkelijkheid te maken. Om u een goed beeld te geven hoe uw droombadkamer er tot in detail uit komt te zien, werken wij met een 3D-visualisatieprogramma. Deze 3D-renderingen geven u een perfect beeld hoe een badkamer eruit komt te zien en kunnen deze volledig naar uw smaak finetunen voordat deze wordt gerealiseerd.

Intieme badkamer gemonteerd door Het Badhuys, de badkamerspecialist van Prinsenbeek.

Montage van uw luxe badkamer

Bent u akkoord met het ontwerp, dan volgt de bouw, renovatie of vernieuwing van de badkamer. Het Badhuys werkt hiervoor via een eigen realisatieteam. Dit team heeft deskundige medewerkers in dienst zoals loodgieters, tegelzetters, timmerlieden en stukadoors die bekent staan om hun hoogwaardige afwerking en een persoonlijke service. Op deze manier kan Het Badhuys uw hele badkamer van A tot Z verzorgen en dit maakt ons de badkamerspecialist in Oisterwijk!

Laat je inspireren

Wat we doen

VAKMANSCHAP

Realisatieteam van vakmensen

Een schitterend ontwerp komt pas echt tot leven als deze naadloos wordt doorvertaald door vakmannen met een ongekende kennis en passie voor hun vak. Met ons eigen realisatieteam kunnen we dit als geen ander realiseren. Elk ontwerp wordt omgetoverd tot een prachtig plaatje.