Spring naar content
het badhuys

Badkamerspecialist Noord-Brabant

Zoekt u een nieuwe badkamer en bent u benieuwd welke grenzeloze mogelijkheden er zijn? Bijvoorbeeld op het gebied van maatwerkkasten, badmeubels, regendouches, ligbaden en toiletten? Of wilt u meer weten met het oog op de afwerking van de vloer en de wand? Kom naar Het Badhuys in Breda! Wij zijn gespecialiseerd in alles wat met badkamers en toiletten te maken heeft: wij kunnen u volop inspireren in de mogelijkheden, maken vervolgens ontwerpen op maat en we nemen de bouw en installatie van de badkamer op ons!

Het Badhuys is geen standaard sanitairzaak

Het Badhuys ontwerpt, bouwt, renoveert en monteert complete badkamers en toiletten. Maar let wel: we zijn geen standaard sanitairzaak. Onze ervaren adviseurs doen er alles aan om u te inspireren en betrekken u nauw in het ontwerpproces. In ons experience center in Breda – dit is een soort showroom – kunt u volop inspiratie opdoen. In de interactieve showroom hebben we een aantal ligbaden, regendouches, wandclosetten, wastafels, kranen en radiatoren uitgestald, net als een selectie van onze maatwerk meubels, wastafels en douchewanden. Deze ziet u terug in enkele aansprekende voorbeeldbadkamer. Op de bovenverdieping van Het Badhuys ziet u de stalenruimte: hier kunnen wij u honderden vloer- en wandtegels laten zien. Aan de hand van uw ideeën en uw verwachtingen maken onze adviseurs een realistisch 3D-ontwerp, waarin maatwerk, beleving en design centraal staat.

Luxe badkamer gerealiseerd door de badkamerspecialist van Noord-Brabant Het Badhuys.

De ervaren medewerkers van Het Badhuys

Kunt u zich helemaal vinden in het ontwerp en gaat u hiermee akkoord? Dan volgt de realisatie of renovatie van uw badkamer. Hiervoor werken wij samen met deskundige en ervaren medewerkers als loodgieters, tegelzetters, timmerlieden en stukadoors. Stuk voor stuk leveren deze vaklui uitstekend werk af en streven ze een hoogwaardige afwerking en een persoonlijke service na. Deze medewerkers zijn bovendien gespecialiseerd in het renoveren van oude en karakteristieke badkamers en toiletten. Uiteraard monteren ze ook al het sanitair en zorgen ze voor de installatie van onder andere de elektra en het licht. Zo kunt u uw badkamer snel in gebruik nemen.

Laat je inspireren

Wat we doen

VAKMANSCHAP

Realisatieteam van vakmensen

Een schitterend ontwerp komt pas echt tot leven als deze naadloos wordt doorvertaald door vakmannen met een ongekende kennis en passie voor hun vak. Met ons eigen realisatieteam kunnen we dit als geen ander realiseren. Elk ontwerp wordt omgetoverd tot een prachtig plaatje.