Spring naar content
het badhuys

Badkamerspecialist in Oud-Beijerland

Bent u op zoek naar een nieuwe badkamer en zoekt u een bedrijf welke deze tot in perfectie kan ontwerpen, leveren en realiseren? Zoek dan niet verder want Het Badhuys staat voor u klaar! Wij zijn namelijk dé badkamerspecialist in Oud-Beijerland en omgeving. Onze ervaren adviseurs gaan dan ook graag met u aan de slag om uw toekomstige badkamer of toilet te ontwerpen.

Over Het Badhuys

In 2015 was het moment daar en werd Het Badhuys in Breda geopend. Onze visie: het leveren en realiseren van volledige maatwerk badkamers om de dromen van onze gasten waar te maken met hun droombadkamer. Vandaag de dag zetten we deze visie voort en weten we dagelijks onze gasten te verrassen door het realiseren van hun droombadkamer.

Stoer luxe badkamer.

Onze werkwijze

Bij Het Badhuys ontzorgen we u volledig van A tot Z. Naast het ontwerp staan we namelijk ook voor u klaar om uw complete badkamer te leveren, bouwen, renoveren en monteren. Alles onder één dak:

  • Ontwerp: Het ontwerp voor uw droombadkamer maakt u samen met onze adviseurs. Ze houden hierbij nauw contact met u zodat het ontwerp precies aansluit op uw smaak en verwachtingen.
  • Bouw: Bij Het Badhuys werken we samen met een nauw geselecteerd aantal leverancier zodat we uw badkamermeubels volledig op maat kunnen bouwen.
  • Realisatie: Ons realisatieteam bestaat alleen maar uit professionals die hun vak als geen ander kennen zoals tegelzetters, loodgieters en timmerlieden. Zo klopt uw gerealiseerde badkamer tot in detail met het vormgegeven ontwerp.

Badkamer gerealiseerd door de badkamerspecialist in Oud-Beijerland.

We helpen u graag

Kom gerust langs in ons experience center in Breda en ontdek de mogelijkheden met tailor-made badkamers voor uw woning. We helpen u graag naar uw droombadkamer.

Laat je inspireren

Wat we doen

VAKMANSCHAP

Realisatieteam van vakmensen

Een schitterend ontwerp komt pas echt tot leven als deze naadloos wordt doorvertaald door vakmannen met een ongekende kennis en passie voor hun vak. Met ons eigen realisatieteam kunnen we dit als geen ander realiseren. Elk ontwerp wordt omgetoverd tot een prachtig plaatje.