Spring naar content
het badhuys

Badkamerspecialist in Bavel

Is uw badkamer hoognodig aan vervanging toe of bent u trots eigenaar van een nieuwe woning en op zoek naar een badkamer? Zoek dan niet verder want wij van Het Badhuys staan klaar om uw droombadkamer van A tot Z te verwezenlijken. Wij kunnen uw toekomstig badkamer of toilet namelijk volledig ontwerpen, bouwen, renoveren en monteren! Dit doen wij voor zowel de particuliere klant als zakelijke in de wijde omgeving, waaronder Bavel.

Stel uw moodboard samen

Het Badhuys is gevestigd in Breda en is daarom geen kwartier verwijdert van Bavel. We zijn daarnaast geen gewone badkamerwinkel maar een heuse badkamerspeciaalzaak welke hoogwaardige en unieke badkamers realiseert. In al deze badkamers staat maatwerk, beleving en design centraal. Om de badkamer volledig op uw wensen af te stemmen, gaan onze adviseurs samen met u aan de slag om de sfeer en materialen van uw nieuwe badkamer te bepalen.

Moderne badkamer in tijdloos design gerealiseerd door de badkamerspecialist in Bavel: Het Badhuys.

Onze werkwijze

Van ontwerp tot realisatie: bij Het Badhuys ontwerpen, bouwen, renoveren en monteren we complete badkamers en toiletten:

  • Ontwerpen: Uw droombadkamer ontwerpt u samen met onze adviseurs tot een realistisch 3D-ontwerp.
  • Bouwen: In onze werkplaats worden uw badkamermeubels volledig op maat gebouwd.
  • Realiseren: Ons realisatieteam zet zich dagelijks in om de ontwerpen werkelijkheid te laten worden.

Vrijstaand bad naast inloopdouche waarin combinatie van zwart marmer, witte wanden en zwarte kranen is gemaakt.

Kom langs!

Onze tailor-made badkamers zijn een meerwaarde aan uw woning. Doe inspiratie op of bespreek de mogelijkheden. We helpen u graag!

Laat je inspireren

Wat we doen

VAKMANSCHAP

Realisatieteam van vakmensen

Een schitterend ontwerp komt pas echt tot leven als deze naadloos wordt doorvertaald door vakmannen met een ongekende kennis en passie voor hun vak. Met ons eigen realisatieteam kunnen we dit als geen ander realiseren. Elk ontwerp wordt omgetoverd tot een prachtig plaatje.