Spring naar content
het badhuys

Badkamerspecialist Eindhoven

Is uw badkamer hoognodig aan vervanging toe? Zoek dan niet verder en kies voor Het Badhuys! Wij zijn meer dan een doorsnee badkamerzaak of sanitair winkel want wij ontwerpen, bouwen, renoveren en monteren complete badkamers en toiletten. Dit doen wij voor zakelijke en particuliere klanten in de wijde omgeving, waaronder Eindhoven.

Voorbeeldbadkamers en badkamerinrichting

In de omgeving van Eindhoven, namelijk Breda, vindt u Het Badhuys. Een badkamerspecialist die de meest prachtige en vernieuwende badkamers ontwerpt, bouwt, renoveert en monteert. In ons bedrijfspand in Breda vindt u ons experience center. Zoals de naam al doet vermoeden, kunt u hier oneindig veel inspiratie opdoen. Onze adviseurs hebben veel kennis over luxe badkamers en de materialen hiervan. Uw wensen vertalen ze in een ontwerp. Het ontwerp wordt uiteindelijk in het 3D-programma ViSoft uitgwerkt. Hieruit komt een fotorealistisch ontwerp voort waarin precies te zien is hoe uw toekomstige badkamer eruit komt te zien.

Aardse badkamer met donkere kleuren gerealiseerd door de badkamerspecialist in Eindhoven Het Badhuys.

Realisatie

De Badkamermonteurs van Het Badhuys staan klaar om uw luxe badkamer te bouwen, verbouwen en monteren. Onze monteurs hebben jaren ervaring en weten daarom de ontwerpen van onze adviseurs tot in detail werkelijkheid te laten worden.

Laat je inspireren

Wat we doen

VAKMANSCHAP

Realisatieteam van vakmensen

Een schitterend ontwerp komt pas echt tot leven als deze naadloos wordt doorvertaald door vakmannen met een ongekende kennis en passie voor hun vak. Met ons eigen realisatieteam kunnen we dit als geen ander realiseren. Elk ontwerp wordt omgetoverd tot een prachtig plaatje.