Spring naar content
het badhuys

Badkamerspecialist Brasschaat

Wilt u een compleet nieuwe badkamer of wilt u uw huidige badkamer moderniseren met enkele aanpassingen? Dan bent u aan het juiste adres bij Het Badhuys in Breda! Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen, bouwen en monteren van badkamers in de omgeving van Brasschaat in Vlaanderen. Lees hier meer.

Bezoek ons experience center

Het Badhuys is een badkamerspeciaalzaak en sanitairwinkel dat hoogwaardige badkamers ontwerpt, bouwt en monteert. In ons experience center kunt u volop ideeën opdoen voor uw eigen badkamer. In de showroom staat een groot aantal ligbaden, regendouches, wandclosetten, wastafels, kranen en radiatoren uitgestald. Ook ziet u een selectie van onze maatwerkproducten, zoals meubels, wastafels en douchewanden. Op de bovenverdieping van ons experience center vindt u een grote verscheidenheid aan tegels. Wij kunnen u aan de hand van productstalen laten zien hoe de tegels en andere wand- en vloerafwerkingen eruit zien. Zo kunt u gemakkelijker een keuze maken.

Luxe badkamer met betonlook tegels gerealiseerd door de badkamerspecialist in Brasschaat.

Ontwerp, bouw en installatie van uw badkamer

Heeft u in onze zaak volop inspiratie opgedaan, dan bespreken onze verkoopadviseurs met u uw wensen. Hoe ziet uw ideale badkamer eruit? Welke materialen vindt u mooi en wat voor voorzieningen wilt u in uw badkamer verwerken? Bespreek al uw wensen en ideeën met betrekking tot de badkamerinrichting. Aan de hand hiervan maken onze adviseurs een realistisch 3D-ontwerp, waarin maatwerk, beleving en design centraal staat. Is het ontwerp naar wens, dan gaan onze professionele vakmensen aan de slag met de bouw en montage van uw badkamer. Wij streven ernaar om de bouw en installatie nauw op elkaar aan te sluiten, zodat u de badkamer zo snel mogelijk in gebruik kunt nemen!

Open badkamer in minimalistisch strak design.

Maak een afspraak met Het Badhuys

Woont u in de omgeving van Brasschaat en wilt u een nieuwe badkamer? Kies voor de exclusieve badkamers van Het Badhuys! Kom langs in onze showroom of maak een afspraak om de mogelijkheden voor uw badkamer te bespreken.

Laat je inspireren

Wat we doen

VAKMANSCHAP

Realisatieteam van vakmensen

Een schitterend ontwerp komt pas echt tot leven als deze naadloos wordt doorvertaald door vakmannen met een ongekende kennis en passie voor hun vak. Met ons eigen realisatieteam kunnen we dit als geen ander realiseren. Elk ontwerp wordt omgetoverd tot een prachtig plaatje.