Spring naar content
het badhuys

Badkamerspecialist Bergen op Zoom

De badkamer is veel meer dan een plek waar u onder de douche staat of u waar u zich ’s ochtends klaarmaakt voor de nieuwe (werk)dag. De badkamer is ook een plek waar u tot rust komt en waar u zich kunt afzonderen van de dagelijkse beslommeringen. In deze gevallen wilt u een badkamer waarin beleving en design centraal staat. Reken dan op Het Badhuys, een badkamerspeciaalzaak in de buurt van Bergen op Zoom!

Voorbeeldbadkamers en badkamerinrichting

In Breda vindt u Het Badhuys, een badkamerspecialist die de meest prachtige en vernieuwende badkamers ontwerpt, bouwt, renoveert én monteert. In ons bedrijfspand in Breda vindt u ons experience center. Zoals de naam al doet vermoeden, kunt u hier onze maatwerk badkamers beleven. Zo kunnen wij u hier verschillende voorbeeldbadkamers laten zien, compleet met badkamerinrichting als vloeren, wanden, ligbaden, regendouches, wandclosetten, wastafels, kranen en radiatoren. Ook ziet u er een selectie van onze maatwerkartikelen, zoals meubels, ligbaden, wastafels en douchewanden. Op de bovenverdieping van Het Badhuys ziet u onze creative studio met voorbeelden van honderden vloer- en wandtegels.

Strak moderne badkamer in wit, gerealiseerd door badkamerspecialist in Antwerpen: Het Badhuys.

Wensen bespreken tijdens adviesgesprek

Heeft u rondgekeken in ons experience center en creative studio, dan wordt er overgegaan op de ontwerpfase. Plan een adviesgesprek in met onze verkoopadviseurs, zodat wij in een gesprek uw ideeën uitvoerig kunnen bespreken. Nadat we tijdens een kennismakingsgesprek uw wensen hebben geïnventariseerd, brengen wij een bezoek aan uw woning. Hier bekijken we uw badruimte en nemen alle maten op. Vervolgens maken wij met behulp van het 3D-ontwerpprogramma ViSoft een ontwerp op maat. Voldoet het ontwerp aan uw verwachtingen, dan wordt de badkamer volgens afspraak gerealiseerd. Hierbij werkt Het Badhuys met vakmensen die een hoog afwerkingsniveau en een klantvriendelijke werkwijze nastreven.

Luxe badkamer met schitterend maatwerk meubel in licht eiken welke zorgt voor een eigentijds design.

Plan een adviesafspraak in

Komt u uit de omgeving van Bergen op Zoom en wilt u meer weten over de mogelijkheden van Het Badhuys? Schroom niet en plan een adviesafspraak met ons in! In een persoonlijk gesprek lichten onze verkoopadviseurs een en ander aan u toe en realiseren samen met u uw droombadkamer.

Laat je inspireren

Wat we doen

VAKMANSCHAP

Realisatieteam van vakmensen

Een schitterend ontwerp komt pas echt tot leven als deze naadloos wordt doorvertaald door vakmannen met een ongekende kennis en passie voor hun vak. Met ons eigen realisatieteam kunnen we dit als geen ander realiseren. Elk ontwerp wordt omgetoverd tot een prachtig plaatje.