Spring naar content
het badhuys

Badkamermeubel hout

Bent u op zoek naar een badkamermeubel van hout, maar heeft u nog niet het badkamermeubel gevonden welke u perfect in uw badkamer vindt passen?  Zoek dan niet verder en laat uw badkamermeubel volledig op maat bouwen door onze interieurbouwers van Het Badhuys. Het Badhuys is namelijk de badkamerspecialist van Noord-Brabant en heeft een eigen werkplaats tot zijn beschikking waarin we uw houten badkamermeubel volledig naar uw wensen kunnen bouwen.

Houten meubels op maat gemaakt

Voordat uw meubel kan worden gebouwd, wordt deze in samenspraak met een van onze adviseurs ontworpen tot een fotorealistische rendering. Gaat u akkoord met het ontwerp, dan wordt de maatwerk meubel in onze werkplaats gemaakt. Wij kunnen uiteenlopende houten meubels maken, zoals: wastafels, wandkasten, rekjes of de afwerking van uw ligbad. U kunt hierbij kiezen voor uiteenlopende soorten hout waaronder eiken en merbau. Zijn de meubels gereed, dan worden ze op professionele wijze in uw badkamer gemonteerd. Zo wordt uw badkamer gebruiksklaar opgeleverd!

Interieurbouwer aan het werk aan badkamermeubel van hout.

Wij zijn er ook voor uw complete badkamer

Maakt uw nieuwe badkamermeubel van hout deel uit van een compleet nieuwe badkamer? Dan kunnen wij deze bij Het Badhuys ook gewoon van A tot Z ontwerpen, bestellen, leveren, bouwen en installeren. Het Badhuys is niet voor niets de badkamerspeciaalzaak van Noord-Brabant en realiseert complete droomkamers voor zijn gasten over de hele provincie. We verwelkomen u graag in ons experience center.

Laat je inspireren

Wat we doen

VAKMANSCHAP

Realisatieteam van vakmensen

Een schitterend ontwerp komt pas echt tot leven als deze naadloos wordt doorvertaald door vakmannen met een ongekende kennis en passie voor hun vak. Met ons eigen realisatieteam kunnen we dit als geen ander realiseren. Elk ontwerp wordt omgetoverd tot een prachtig plaatje.