Spring naar content
het badhuys

Badkamer vernieuwen Breda

Wilt u uw huidige badkamer of toilet behouden – bijvoorbeeld omdat de badkamer beschikt over oude en karakteristieke elementen – maar is de ruimte toe aan een flinke opknapbeurt? Laat uw badkamer renoveren! Het Badhuys uit Breda kan deze renovatiewerkzaamheden voor u oppakken en uitvoeren. Zo laten we bij een renovatie bepaalde delen van de badkamer intact, zoals oude elementen als glas in lood en tegels. Zijn er in de badkamer bepaalde zaken kapot of ernstig beschadigd, dan kunnen wij dit voor u op vakkundige wijze repareren en in de originele en oude staat herstellen.

Het Badhuys ontwerpt, bouwt, renoveert en monteert

Bij Het Badhuys zijn we gespecialiseerd in badkamers en toiletten. Niet alleen in de renovatie hiervan, maar ook houden we ons bezig met het bedenken, ontwerpen, bouwen en monteren van compleet nieuwe badkamers. Wij zijn geen standaard sanitairzaak: wij willen u inspireren en betrekken in het ontwerpproces. Zo kunt u bij ons experience center in Breda langskomen. Dit is een soort showroom waarin we verschillende voorbeeldbadkamers hebben opgesteld. Hier kunt u rondlopen, kijken naar de oneindige mogelijkheden en ideeën opdoen voor uw eigen badkamer of toilet. Op de bovenverdieping van Het Badhuys bevindt onze creatieve studio. Hier kunnen wij u honderden vloer- en wandtegels laten zien. Aan de hand van uw ideeën en wensen maken onze adviseurs een realistisch 3D-ontwerp, waarin maatwerk, beleving en design centraal staat.

Vernieuwde badkamer in Breda tot schitterende luxe ruimte in Scandinavische stijl.

Medewerkers met veel kennis van renovaties

Heeft u het ontwerp gezien en stemt u hiermee in? Dan volgt de realisatie of renovatie van uw badkamer. Hiervoor werken wij via ons eigen realisatieteam. Dit team bestaat uit deskundige en ervaren medewerkers, zoals loodgieters, tegelzetters, timmerlieden en stukadoors. Stuk voor stuk leveren deze ervaren krachten uitstekend werk af en streven ze een hoogwaardige afwerking en een persoonlijke service na. Zij zijn bovendien gespecialiseerd in het renoveren van ouderwetse en antieke badkamers en toiletten.

Laat je inspireren

Wat we doen

KOM LANGS

Samen dromen

We denken graag met u mee bij het creëren van uw droombadkamer. Tijdens uw bezoek doet u samen met een van onze adviseurs inspiratie op en bespreken we al uw wensen. U kunt hiervoor vrijblijvend een afspraak inplannen via onze website.