Spring naar content
het badhuys

Badkamer verbouwen Zundert

Bent u van plan om uw badkamer of toilet te verbouwen? Dan staat Het Badhuys graag voor u klaar. Het Badhuys is een badkamerspeciaalzaak welke niet alleen uw badkamer kan ontwerpen, maar ook kan bouwen, verbouwen en monteren. Wij zijn gevestigd in Breda en dat is vanuit Zundert ongeveer 20 minuten rijden.

Ontwerpfase

Vanaf het moment dat u onze winkel betreed, willen wij u graag ontzorgen. De adviseurs van Het Badhuys staan voor u klaar om u te adviseren en inspireren. Ze gaan met u een proces in waarin uw interesses en ideeën worden besproken. Al uw wensen worden uiteindelijk vertaalt in een 3D-ontwerp. U heeft dan een goed beeld hoe uw badkamer eruit komt te zien na de verbouwing. Ziet de badkamer er daarnaast toch iets anders uit dan in gedachte? Dan is dat geen enkel probleem want wij gaan net zo lang door totdat u 100% tevreden bent.

Jaren 30 badkamer in Zundert welke volledig is verbouwd tot een luxe badkamer.

Realisatie

Na uw akkoord gaan de monteurs van Het Badhuys uw badkamer en/of toilet bouwen, verbouwen en monteren. Onze vakmannen hebben jaren lang ervaring in het bouwen van badkamers en toiletten. Door deze ervaring weten ze perfect hoe een badkamer moet worden geïnstalleerd, wat tot prachtige resultaten leidt. Bekijk eens onze gerealiseerde projecten en oordeel zelf!

Laat je inspireren

Wat we doen

VAKMANSCHAP

Realisatieteam van vakmensen

Een schitterend ontwerp komt pas echt tot leven als deze naadloos wordt doorvertaald door vakmannen met een ongekende kennis en passie voor hun vak. Met ons eigen realisatieteam kunnen we dit als geen ander realiseren. Elk ontwerp wordt omgetoverd tot een prachtig plaatje.