Spring naar content
het badhuys

Badkamer verbouwen Veldhoven

Woont u in de omgeving van Veldhoven en bent u van plan om uw badkamer te verbouwen? Dan bent u van harte welkom bij Het Badhuys. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in het ontwerpen, bouwen, verbouwen en monteren van uw badkamer en toilet.

Fotorealistisch ontwerp

Vanaf het moment dat u onze winkel betreed, nemen wij graag uw zorgen over. Uw ideeën en wensen vertalen onze adviseurs in een ontwerp. Dit ontwerp wordt uiteindelijk uitgewerkt in ViSoft. Hierdoor kunnen we een fotorealistische 3D-rendering aan u voorleggen welke tot in detail uw toekomstige badkamer laat zien. Bent u nog niet tevreden? Dan gaan wij net zo lang door totdat de badkamer volledig aansluit bij de badkamer van uw dromen!

Badkamer in Velthoven met modern design welke is verbouwd door Het Badhuys.

Realisatie

Wilt u, uw badkamer verbouwen en weet u niet precies hoe dit moet of kunt u hier geen tijd voor vrijmaken? Dan is het natuurlijk een optie om mensen in te schakelen die dit werk dagelijks doen. De monteurs van Het Badhuys weten waar ze over praten en nemen al uw zorgen over. De monteurs van Het Badhuys hebben eigenlijk alles wel gezien of meegemaakt van hoe een luxe badkamer tot stand komt. Zo weet u zeker dat uw badkamer tot in perfectie wordt gerealiseerd en overeenkomt met het ontwerp van onze adviseur.

Laat je inspireren

Wat we doen

VAKMANSCHAP

Realisatieteam van vakmensen

Een schitterend ontwerp komt pas echt tot leven als deze naadloos wordt doorvertaald door vakmannen met een ongekende kennis en passie voor hun vak. Met ons eigen realisatieteam kunnen we dit als geen ander realiseren. Elk ontwerp wordt omgetoverd tot een prachtig plaatje.