Spring naar content
het badhuys

Badkamer verbouwen Tilburg

Wilt u uw huidige badkamer of toilet in Tilburg verbouwen omdat uw ruimte toe is aan een flinke opknapbeurt of niet meer past bij uw huidige smaak? Laat uw badkamer dan verbouwen door Het Badhuys uit Breda. Het Badhuys kan al uw renovatiewerkzaamheden voor u oppakken en uitvoeren. Zo weet u zeker dat uw toekomstige badkamer weer helemaal voldoet aan uw wensen. Lees verder om meer over onze werkwijze te weten te komen!

Het Badhuys ontwerpt, verbouwt, renoveert en monteert

Bij Het Badhuys zijn we gespecialiseerd in het ontwerpen, verbouwen en monteren van badkamers en toiletten. Wij zijn geen standaard sanitairwinkel, maar betrekken en inspireren u in het gehele ontwerpproces. Zo kunt de mogelijkheden voor uw badkamer ontdekken in ons experience center in Breda. Dit is een soort showroom waarin we verschillende voorbeeldbadkamers hebben opgesteld. Hier kunt u rondlopen, kijken naar de oneindige mogelijkheden en ideeën opdoen voor uw eigen badkamer of toilet. Op de bovenverdieping van Het Badhuys kunt u onze creative studio vinden. Hier kunnen wij u honderden vloer- en wandtegels laten zien. Aan de hand van uw ideeën en wensen maken onze adviseurs een realistisch 3D-ontwerp, waarin maatwerk, beleving en design centraal staat.

Schitterende badkamer met wit marmer verbouwd in Tilburg.

Medewerkers met veel kennis van renovaties

Bent u helemaal tevreden met het ontwerp? Dan volgt de realisatie of renovatie van uw badkamer. Het Badhuys heeft hiervoor een eigen bouwteam met professionals zoals loodgieters, tegelzetters en installateurs. Onze mensen streven een hoogwaardige afwerking en persoonlijke service na. Ze komen daarnaast gewoon naar Tilburg om te zorgen dat uw droombadkamer tot in detail wordt opgeleverd.

Laat je inspireren

Wat we doen

VAKMANSCHAP

Realisatieteam van vakmensen

Een schitterend ontwerp komt pas echt tot leven als deze naadloos wordt doorvertaald door vakmannen met een ongekende kennis en passie voor hun vak. Met ons eigen realisatieteam kunnen we dit als geen ander realiseren. Elk ontwerp wordt omgetoverd tot een prachtig plaatje.